- Konkurrentene vil avgi poeng

Benítez tror konkurrentene kommer til å avgi poeng, men innrømmer at de røde ikke kan feile mye om det skal bli Champions League neste sesong. Mye positivt å ta med seg fra forrige uke.

Liverpool ligger fire poeng bak Tottenham og to bak Manchester City. Begge lag har også færre kamper spilt. Tottenham og Manchester City møtes 5.mai. Spurs har også kamper mot Manchester United, Arsenal og Aston Villa igjen, mens for City venter blant annet United, Arsenal og Aston Villa.

- Det blir vanskelig, men det er fortsatt syv kamper igjen å spille. Vi må fortsette å holde det gående fordi det er et langt løp, sier Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at vi må prestere og vinne kampene våre. Det er klart at de andre lagene vil avgi noen poeng og tape noen kamper. Hvor mange de avgir er nøkkelen.

- Vi har troen på at vi kan havne blant topp fire, men vi må holde det gående. Hver kamp er viktig for oss.

Til tross for tapet mot Manchester United mener Benítez det var mye positivt i en uke som ga seirer mot Portsmouth og lille.

- Vi hadde to positive kamper, og så møtte vi laget som ligger på toppen av tabellen. Vi var ikke verre enn dem. Torres scoret fem mål på en uke - det er mye positivt.

- Folk var litt nedbrutt på trening fordi vi tapte, men alle tenker på Sunderland til helgen. Vi hadde noen samtaler. Alle tenker på neste kamp.

- Man må analyserr feilene og de små tingene som kan utgjøre en forskjell, men vi må være klare til neste kamp.