- Kontakt med Spartak

Liverpool Echo skriver at representanter for LFC har bekreftet kontakt med Spartak Moskva om en overgang for Albert Riera. Neppe sluttført de neste 48 timene. Billettinfo Benfica borte.

Kilder i Russland hevder at Spartak Moskva skal stå kla med et tilbud om å låne Albert Riera frem til 30. juni og med henblikk på å signere ham permanent til sommeren.

Liverpool Echo skriver at representanter for Liverpool FC har bekreftet at det har vært kontakt mellom Spartak Moskva og Liverpool. Samtaler pågår, men det skal være liten mulighet for at en overgang kan gjennomføres i løpet av de neste 48 timene.

I tillegg til at klubben må komme til en passende overenskomst, må også Albert Riera komme til enighet om sine personlige betingelser.

Spartak vil kunne tilby Riera førstelagsfotball ettersom de mangeler kantspiller på venstresiden. Russerne kan også garantere Champions League-spill neste sesong.

The Guardian påstår at Liverpool ønsker £6M og en permanent overgang for 27-åringen.

Billettinfo Benfica borte
Liverpool FC har blitt tildelt 3497 billetter til bortekampen mot Benfica i UEFA Europa League torsdag 1.april klokken 20.05 lokal tid. Det er 1403 billetter på nedre seksjon og 2094 billetter på øvre del. Billettprisen er £28,50. Billettene selges til sesongkortinnehavere og medlemmer/Fan Card-innehavere som har kjøpt billett til minst én bortekamp i Champions League eller Europa League denne sesongen. Mer info på Liverpoolfc.tv.