- Lagånden er fantastisk

McMahon mener den gode lagånden er årsaken til at reservelaget nå er ubeseiret i 14 kamper på rad. Møter Wigan på Prenton Park. Palsson har tro på ligatittel. Amoo, Mavinga, Bruna og Pacheco ute.

Reservelaget møter Wigan hjemme på Prenton Park i Premier Reserve League North i kveld. Manchester United leder avdelingen. John McMahons lag ligger syv poeng bak, men har fire kamper mindre spilt. Reservene jakter tre trofeer denne sesongen. De er allerede klare for finale i Liverpool Senior Cup, mot Skelmersdale, og finale i Lancashire Senior Cup.

- Lagånden er fantastisk, forteller McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Når man har den riktige mentaliteten og tøffheten som disse guttene har, så er det svært gledelig. Hvis man er organisert og holder sammen som lag, har man alltid en sjanse til å vinne flere kamper.

Reservelaget møter Wigan kun to dager etter 1-0-seiren mot Hull. "The Latics" ble så sent som onsdag i forrige uke beseiret 2-0 i semifinalen av Lancashire Senior Cup.

- Det kommer til å bli en tøff kamp mot et hardt arbeidende og aggressivt lag.

- De er godt organisert, og de ga oss mange problemer i cupkampen da vi var heldige som ikke slapp inn et mål ved et par anledninger.

- De har noen gode spillere med fart, og de kan stille et sterkt lag. Vi vet hva vi kan forvente.

- Kampen mot Hull på tirsdag tok mye ut av guttene. Banen var ikke den beste, den var svært tung, men vi skal være klare for denne kampen.

Victor Palsson tror Liverpool kan gå helt til topps i reserveligaen denne sesongen.

- Det var en vanskelig kamp mot Wigan i forrige uke fordi banen var ikke den beste. Forhåpentligvis vil banen til Tranmere passe vårt pasningsspill bedre, uttaler Palsson.

- Vi har mye selvtillit. Vi vet at de ikke ønsker å tape for oss igjen, men vi konsentrerer oss om én kamp av gangen. Vi vet hva vi må gjøre, og jeg tror vi kan vinne ligaen.

Liverpoolfc.tv melder at John McMahon igjen vil være uten Daniel Pacheco, som spilte samtlige minutter for Spania U19 i går. David Amoo, Chris Mavinga og Gerardo Bruna er fortsatt på skadelisten.

Avspark på Prenton Park er klokken 20.00 norsk tid. Oppgjøret vises direkte på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket. Vi følger også kampen her på Liverpool.no.