- Liverpool spilte for uavgjort

Manchester Citys Emmanuel Adebayor mener Liverpool kom til City of Manchester Stadium for å hente ett poeng. Togoleseren følte seg snytt for straffespark i duell med Daniel Agger.

Emmanuel Adebayor mener Liverpool viste Manchester City stor respekt i måten Anfield-klubben opptrådte på i det målløse møtet på City of Manchester Stadium i går. De lyseblå fra Manchetser har beseiret, Manchester United (ligacup), Arsenal og Chelsea hjemme denne sesongen.
- Det var ingen god kamp, og de kom hit for ikke å tape. Jeg tror de var ute etter uavgjort, og det var det de reiste hjem med, uttaler Adebayor til mcfc.co.uk.

- Det er et tegn på respekt. Noen ganger er det bare snakk om at to lag står godt til hverandre og det er umulig å vinne.

Emmanuel Adebayor var lite imponert over dommer Peter Walton. Togoleseren føler seg snytt for straffespark i duell med Daniel Agger.
- Det var straffe. Noen ganger kan du se saker når du ikke er på banen og det ser ut som en forseelse. Når du er på banen, vet du at det ikke er tilfelle. Men jeg var på banen. Så vidt jeg vet var det definitivt en forseelse.

- Hvis dere ser på tv-reprisene, vil dere tydelig se at Agger dyttet meg vekk fra ballen da innlegget kom. Det kan man ikke gjøre, og jeg kan ikke forstå at det ikke ble gitt straffespark.

Det var første gang City har mislyktes med å score hjemme denne sesongen. Adebayor har tro på at City havner blant de fire beste i Premier League denne sesongen. Førstkommende helg venter bortekamp mot Chelsea.
- Selvsagt føler vi at vi kan komme blant de fire beste. Vi ligger godt plassert og ser frem til å reise til Chelsea til helgen, fortsetter Adebayor.

- Vi har allerede slått dem én gang denne sesongen. Det vil bli en stor test for oss, og det vil ikke bli lett.