- Liverpool trengte penger

Krizstian Nemeth er på plass i sin nye klubb i Hellas, og forteller at han tidlig i sommer fikk beskjed om at han ville bli solgt, fordi klubben hadde økonomiske problemer og måtte slanke stallen. Bærer ikke nag til LFC, men føler seg uheldig.

Olympiakos hentet Krisztian Nemeth fra Liverpool sent i august, for en overgangssum som skal ha vært på ca £1m. Tidligere har hans agent fortalt media at dette var en avgjørelse tatt på grunn av økonomi, og ikke sportslige årsaker. Det repeterer spilleren selv til ungarsk presse.

- Det var opp til Liverpool hvilket bud de skulle akseptere. Det betyr ingenting hvem som forhørte seg, men kanskje Olympiakos var raskest? Jeg brydde meg egentlig ikke så mye om hvor jeg skulle dra.

- Jeg har ingen grunn til å være frustrert. Jeg vet hvor mye de satte pris på meg der, og jeg vet at jeg ville fått sjansen, men var uheldig. Hver gang jeg var nære førstelaget så skjedde det noe.

- Da jeg kom tilbake i sommer, fortalte lederne i klubben meg at de hadde finansielle problemer, og trengte penger raskt. De var nødt til å selge for å redusere antall spillere i stallen.

- Så at jeg ble solgt overrasket meg ikke - jeg var forberedt på det. Liverpool var rettferdige med meg, siden de fortalte meg alt på forhånd.

- Alt i alt så føler jeg at jeg skylder klubben mye. Det ville vært dumt å bry seg med fortiden. Kanskje min tid ikke har kommet enda, og at jeg ikke var på et høyt nok nivå til å spille med førstelaget.

- Jeg vil heller se fremover, og har mulighet til å bli en bedre spiller i Olympiakos. Jeg har mye jeg må lære, og det kan jeg gjøre her. Jeg vet allerede hva denne klubben betyr her i Hellas. Nå hører jeg hjemme her, og ønsker å bli mester med denne klubben, avslutter Nemeth.

Nemeth har fått draktnummer 29 i Olympiakos, og er lagkamerat med Albert Riera, som ble solgt til samme klubb tidligere i sommer.