- Liverpool var mer effektive enn oss

Benfica-forsvarer Sidnei forklarer tapet for Liverpool med at de røde var mer effektive enn bortelaget. Parlamentsmedlem vil ha eierne fjernet. Riise med egen blogg.

- Kampen var veldig jevn, men de tok best vare på sjansene de fikk, uttaler Benficas Sidnei til uefa.com.

- Vi spilte på den måten vi alltid gjør, holdt ballen i laget og forsøkte å finne åpninger, legger han til.

- Liverpool kan vinne hele turneringen. De er et fantastisk lag, som har alt som behøves for å nå finalen og til og med vinne den.

Målvakten Moreira, som måtte ta over mellom stengene da Julio Cesar ble skadet, deler den oppfatningen.

- Forskjellen på lagene? Liverpool var bedre i de avgjørende øyeblikkene foran mål. De tok godt vare på sjansene, og derfor vant de.

- Liverpool skal ha honnør for forsvarsspillet sitt. De forsvarte seg meget bra. Vi klarte å skape noen farlige sjanser, men tok ikke vare på dem. Selv om vi er utslått, synes jeg vi har hatt en god sesong.

Parlamentsmedlem vil bytte ut eierne
Et britisk parlamentsmedlem forlanger å få vite om gjelden som Liverpools amerikanske eiere har påført klubben medfører en risiko for at offentlige midler går tapt, og krever eierne fjernet. Det melder Liverpool Daily Post.

Amerikanerne skylder £237M til halvoffentlige Royal Bank of Scotland, og parlamentsmedlemmet Jim Cousins mistenker at banken har lånt ut penger fra det såkalte "Asset protection scheme". Dersom skattebetalernes penger er i fare som en følge av dette, forlanger Cousins at Liverpool får nye eiere.

Riise med egen blogg
Tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise starter en egen blogg som lanseres i dag.  Den ligger ute på www.johnarneriise.no .

- Bloggen er ikke 100 % ferdig ennå, men i løpet av 4-6 dager så er den 100 % klar. Det kommer mer innhold etter hvert. Her kommer John Arne til å skrive om ting som opptar han, og fortelle litt om sitt liv som fotballspiller i AS Roma og landslaget. Sannsynligvis kommer det 2-5 nye saker ukentlig, forteller Riises rådgiver, Jan Kvalheim, til liverpool.no.