- Må beholde fokus

Roy Hodgson håper at Liverpool kan opprettholde den fine formen til bortemøtene med Wigan og Stoke, og ber spillerne komme raskt ned på jorden etter Chelsea-kampen. Flere spillere, bl.a. Meireles, trenger mer tid. Berømmer Martin Kelly.

Liverpool har nå vunnet fire kamper på rad, mot Blackburn, Bolton og Chelsea i Premier League, samt Napoli i Europa League. Gårsdagens 2-0-seier mot Chelsea var høydepunktet så langt denne sesongen. De røde virker å være tilbake i form, men Roy Hodgson advarer spillerne mot å våre selvtilfredse foran bortekampene mot Wigan og Stoke.
- Vi må være veldig varsomme. Vi må få føttene tilbake på jorden veldig raskt etter Chelsea-seieren, uttaler Roy Hodgson ifølge skysports.com.

- Det har vært mye negativt som har blitt skrevet, falske beskyldninger og latterlige historier spredt rundt.

- Vi har kommet gjennom det ved å ha føttene på jorden og forsøke å ignorere det så best som mulig og sørge for at det ikke påvirker arbeidet vårt.

- Nå må vi måsørge for at enhver hyllest ikke påvirker arbeidet. Vi må innse at vi er i stand til å prestere som mot Chelsea, men vi er også i stand til å prestere som mot Blackpool, da vi tapte 1-2. Vi må forsøke å kvitte oss med en av de prestasjonene og beholde den andre.

- Vi har fire gode seirer bak oss. La oss håpe at vi kan få minst én seier på de neste to kampene ettersom borteformen vår tradisjonelt ikke har vært god i år.

Hodgson håper at Liverpool vil ha mer å by på de kommende ukene, med spillere tilbake fra skade og sommerkjøp som fortsatt trenger tid til å tilpasse seg.
- Mange av våre spillere trenger tid. Raul Meireles trenger tid. Han er en god fotballspiller, men han ikke spilt i nærheten av hva han er kapabel til.

- Maxi Rodriguez hadde en veldig god kamp. Dirk Kuyt kom inn, vi har savnet ham. Hvis vi skal trekke fram noen, fortjener Martin Kelly mye ros. Det var en vanskelig kamp for ham å komme inn i fordi venstresiden i Chelseas angrep er veldig farlig. Du må ta noen svært nyanserte avgjørelser, og jeg synes han gjorde det veldig bra.