- Må spille på samme måte mot Bolton

Lucas håper Liverpool kan fortsette å spille som mot Blackburn i møtet med Bolton. Synes han har etablert helt i engelsk fotball nå. Får selvtillit av å spille for Brasil.

Lucas Leiva vet at Liverpool står overfor en vanskelig kamp på Reebok Stadium, men det er viktig at laget spiller like bra som mot Blackburn.
- Vi må reise til Bolton og spille på samme måte som vi gjorde på Anfield. Hvis vi gjør det, vil vi sikkert ha en stor sjanse til å vinne, uttaler Lucas til Liverpoolfc.tv.

- De spiller svært likt Blackburn, veldig fysisk og med lange baller. Forrige sesong scoret Stevie et veldig fint mål på slutten og vi vant. Forhåpentligvis kan vi få samme resultat denne gang.

- Du må være modig mot disse lagene. Noen ganger vinner du ikke hver duell, så man må være klar for andreballen. Du må prøve å spille ballen langs bakken. Pasningsspillet er det beste ved dette laget.

- Vi er seks poeng bak topp fire. Det viser hvor konkurransedyktig denne ligaen er. Dersom vi kan vinne to eller tre kamper på rad, vil vi være der oppe.

Lucas synes han har funnet seg bra til rette i engelsk fotball, og det hjelper også bra på selvtilliten å spille regelmessig for Brasils landslag.
- Jeg synes jeg forbedrer meg hele tiden. Jeg har bare én ting å gjøre: Jobbe og forsøke å bli bedre for hver dag. Hvert år blir jeg bedre som spiller. Da jeg kom hit, var jeg bare en ung spiller. Jeg visste ikke hvor hardt det var i Premier League. Nå har jeg funnet meg helt til rette. Jeg er fortsatt bare 23. jJg har fortsatt mye å arbeide med på trening.

- Jeg er tilbake i troppen og spiller regelmessig for Brasil. Det har gitt meg mer selvtillit. I Brasil er folk fornøyd med mine prestasjoner.

Midtbanespilleren avslører at han snart blir pappa.
- I mars blir min første sønn født. Jeg er meget fornøyd, og det vil forandre livet mitt. Men jeg er klar for den utfordringen. Alle spillerne har ett eller to barn, så jeg får mange råd fordi dette er nytt for meg!