- Magi fra Torres ble avgjørende

Roy Hodgson mente en super volley fra Fernando Torres, hans mål nr.50 på Anfield, ble tungen på vektskålen mot WBA. Nå håper han Spania vil være villig til å spare superspissen.

- Jeg mener du kunne se før pause at han fortsatt har mye å gå på, sa Hodgson om matchvinner Torres etter 1-0 mot West Bromwich. – Han kom sent i gang i sommer og måtte lege sitt kne gjennom VM, men scoringen vil ha gitt ham mye selvtillit.

- Vi håper Spania lar ham være her slik at han kan fortsette å trene seg opp. Han vil ha bedre av å trene her i to uker enn å være med Spania hvor det vil være annerledes trening og forberedelser. Vi ønsker også å holde et øye med hans kne.

- Det ville vært hyggelig om Del Bosque kunne legge det vennlige kinnet til, men siden han spilte 85 minutter i dag kan vi ikke si at han ikke er kampklar.

- I dag utgjorde han den lille forskjellen. De fleste lag i Premier League har gode spillere, er godt organiserte og kan skape problemer. Ofte er et magisk øyeblikk forskjellen og det som får hull på byllen, og som forandrer kampbildet. Hvis vi skal ha en god sesong må vi ha folk som Torres og Gerrard som kan gjøre ting andre spillere ikke er i stand til.


- Vi måtte kjempe hardt, ikke minst i 1.omgang hvor vi ikke hadde inne vårt høyeste gir og de spilte veldig bra.

- De ga oss problemer, men jeg synes vi var mye bedre etter pause og tok poengene som følge av en scoring i verdensklasse. Det var et ypperlig angrep, som startet med utkast av Pepe, oppbygging på venstresiden med Dirk Kuyt, før han spilte til Fernando som avsluttet med sin volley. Vi kunne også hatt en scoring til da Steven Gerrard produserte litt magi med sin pasning til Fernando ved bortre stolpe, men Carson var med på notene.

- Det var godt med tre poeng mot et bra lag i Premier League i WBA.

- Jeg tror leggskinnet reddet ham, sa manageren om knottene fra James Morrison på leggen til Fernando Torres, som ga Morrison direkte rødt kort.

- Det er ingen muskelskade men et spark på ankelen. Det var stygt og det så ut som en vill takling for meg. Jeg vil ikke påpeke om det skulle vært gult eller rødt, men hvis dommeren mente det var det siste er det godt nok for meg.