- Målene vil komme

Fernando Torres har stor tro på at måltørken i VM vil opphøre. - Målene vil komme, sier han dagen etter en ny skuffende kamp for Spania.

Liverpool-spissen mislyktes i å finne nettmaskene i 1-0-seieren over Paraguay lørdag. Han har nå 268 spilleminutter i VM uten mål og kjemper nå en hard kamp for å bli helt restituert etter kneoperasjonen i april. Nå ser han framover mot semifinalen mot Tyskland.

- Jeg håper jeg vil score i VM. Jeg er sikker på at jeg vil score, sier han.

David Villa scoret det eneste målet i kampen om Paraguay.

Begge lagene bommet på straffespark og Torres innrømmet etterpå at han var svært lettet.

- Jeg var veldig glad, spesielt på slutten av kampen. Etter straffesparkene fra Oscar Cardozo og Xabi Alonso og alle nervene. Mot slutten var vi utrolig glade og smilte veldig da spenningen forsvant da dommeren blåste av kampen.

- Paraguay spilte meget godt. De skapte sjanser og da de fikk straffespark så var de så uheldig å møte vår keeper, Iker Casillas. De kan gå med hevede hoder, spesielt Cardozo, som var svært lei seg etter kampen. Han har min støtte, sier Torres.

Nå ser han mot semifinalekampen mot Tyskland.

- Det blir vanskelig. Alle sier Tyskland ikke har det beste forsvaret. Jeg er ikke enig. I tillegg har de gode angrepsspillere. De har gode spillere som Klose og Podolski, som spiller bra, men dette handler ikke om navn. Det er 50-50, det vil bli jevnt. De savner Michael Ballack, men de har alltid vært gode og Mesut Özil har erstattet ham på en strålende måte, sier Torres, som fortsatt har støtte fra trener Vicente del Bosque.