- Mavinga er en kvalitetsspiller

Chris Mavinga ble kåret til banens beste spiller da Liverpools reservelag slo Sunderland 1-0 på bortebane i går kveld. Reservelagstrener John McMahon er mektig imponert over den unge forsvarsspilleren.

- Det var godt å avslutte sesongen med en flott seier. Sunderland borte er et tøft sted å få med seg poeng fra, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Chris spilte en meget god kamp for oss, og vi er fornøyd med ham. Han startet sesongen meget bra, fikk en liten formsvikt, men har avsluttet sesongen godt. Han er et talent for fremtiden, som kan bli enda bedre. Han er en flott gutt, med gode holdninger, er beskrivelsen som McMahon gir av den tidligere Paris St Germain-spilleren.

- Noen ganger må du bare spille etter baneforholdene. Denne gressmatta var ikke egnet for fotball. Vi tok gode avgjørelser, og gjorde det bra forholdene tatt i betraktningen, sier treneren om gårsdagens kamp.

Lauri Dalla Valle ble matchvinner for de røde. McMahon mener at finnen har gjort et godt inntrykk i sin første hele sesong på Melwood.

- Lauri er kapabel til å score mål som det i går. Samspillet mellom ham og Nikola Saric var meget bra, og han viste sine kvaliteter. Jeg tror vi får se mye mer til Lauri og de andre spillerne. Lauri kan fortsatt bli bedre på mye, som for eksempel timingen av løpene sine og hvordan han bruker ballen. Han har imidlertid veldig gode holdninger, og forhåpentligvis fortsetter han fremgangen.

- Lauri er fersk på reservelaget. U18-laget slet med spissmangel, så vi bestemte oss for at han skulle fortsette der i første halvdel av sesongen.

Ellers fikk U18-kaptein Conor Coady sin reservelagsdebut i går, da han kom inn fra innbytterbenken i annen omgang.

- Conor fortjente å få sjansen, og det var flott å kunne gi ham muligheten til å vise seg frem. Han har vært i reservelagstroppen i en håndfull kamper nå, og viser utmerkede holdninger, avslutter McMahon.