- Meget synd å miste Skrtel

Benítez synes det er leit å miste Skrtel nå som slovaken endelig var på vei mot storformen. Mange forsvarsproblemer i starten av sesongen. Albert Riera var ikke skadet.

Martin Skrtel pådro seg et metatarsalbrudd i høyre fot mot Unirea Urziceni på torsdag. Det er ennå ikke klart hvor langt skadeopphold slovaken får, men vanligvis trenger man minst seks til ti uker ved en slik skade. Liverpool Echo mener faktisk det kan spøke for Skrtels deltagelse i VM-sluttspillet til sommeren. Midtstopperen ble kåret til Liverpools beste her på Liverpool.no i forrige helgs møte med Manchester City, og det er opplagt at Benítez er skuffet over å måtte klare seg uten formspilleren fremover.

- Det er så synd. I begynnelsen av sesongen hadde vi problemer på midtstoppere, og Fabio (Aurelio) var heller ikke der. Vi hadde så mange problemer. Martin hadde startet veldig bra i pre-season, så så fikk han en skade. Han kom ikke tilbake på samme nivå, og han virket litt nervøs, forteller Benítez til Liverpool Echo.

- Men i det siste har han gjort det mye bedre. Her om dagen analyserte jeg noen av de skadene vi har hatt, spesielt på starten av sesongen, og det var for mange forsvarere ute.

- Vi måtte spille kamper med (Martin) Kelly, (Daniel) Ayala og (Mikel) San José. Vi spilte mot Atletico Madrid med to av disse som midtstoppere. Vi foretok forandringer i forsvaret, og for Martin var det synd fordi han gjorde det bra.  Han trengte tid til å komme tilbake, men dere kunne se at hans form var bedre.

- Dere kunne se det på taklingen på (Emmanuel) Adebayor mot Manchester City forrige uke. Han er sterk, rask og reagerer raskt. Det er kvaliteter som vi trenger.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Riera ikke skadet
Albert Riera var ikke blant spillerne som reiste til Bucuresti i midtuken. Det har blitt spekulert på at kantspilleren kanskje var skadet, men ifølge Liverpool Echo var 27-åringen utelatt. Skuffelsen over å måtte være hjemme ble nok enda større da han ikke ble tatt ut i Spanias tropp til privatlandskampen mot Frankrike.