- Merkelige tider for klubben

Roy Hodgson innrømmer at det er mye usikkerhet rundt Liverpool og at klubben trenger å få inn en ny eier for kunne kjempe om de gjeve titlene igjen.

Liverpool har så langt ikke funnet en troverdig eier til å ta klubben og laget videre. Roy Hodgson vet ta det blir vanskelig å kjempe om de gjeveste trofeene før nye investorer er på plass.
- Ryktet, tradisjonene og evnene Liverpool har til å tiltrekke seg spillere gjør selvfølgelig oppgaven oppnåelig selv om det er merkelige tider i øyeblikket: klubben er til salgs og ingen vet hvilken retning den vil ta hvis og når nye eiere er funnet, sier Hodgson til "Manager", det offisielle magasinet for League Managers' Association.

På spørsmål om han kan vinne trofeer med klubben, svarer han:
- Det er ikke fullt så lett å svare på det spørsmålet som det ville ha vært et par år siden da situasjonen var langt mer stabil og penger var tilgjengelig til å kjøpe nye spillere.

- Vi håper situasjonen vil endre seg når klubben til slutt blir solgt og det kommer inn eiere som er villige til å investere i klubben. Når en slik situasjon oppstår, er jeg ganske sikker på at det ikke vil være vanskelig for oss å begynne å oppnå noe igjen, men oppgaven i øyeblikket oppgaven er å beholde spillere vi har og sørge for at vi ikke kommer i en situasjonen der vi unngår total gjenoppbygging.

Men Hodgson vil ikke gi opp håpet om titler.
- Jeg tror ikke det finnes noe slikt som falsk optimisme. Det er pragmatisme og du må aldri prøve å dempe folks entusiasme og optimisme.

- Hver sesong ser du lag som du ikke forventet går hen og vinner titler. Det går ikke alltid til favoritten i alle land. Du bør derfor aldri tone ned Liverpool-fansens utrolig lyst og lidenskap for fortsatt å vinne trofeer - og Premier League spesielt - og holde oss for foran Manchester United.