- Min far ønsker jobben

Kenny Dalglish sin sønn, Paul Dalglish, sa i kveld i et nettintervju at hans far ønsker seg jobben på Anfield. Skryter også av Rafa og Hodgson. Ryan Babel og Nederland får twitter-forbud under Fotball-VM.

Paul Dalglish er King Kenny sin sønn, og jobber også innen fotballen. Han er trener for The Tampa Bay Rowdies i Florida, og deltok i kveld på nettintervju, der han fikk spørsmål fra bloggens lesere. På spørsmål om Kenny Dalglish og den ledige managerjobben i Liverpool svarte Paul følgende:

- Jeg håper at han kan få jobben, fordi jeg vet hvor mye han ønsker seg den. For å være ærlig med dere, så ville det ha vært en utrolig historie for min far å komme tilbake. Enkelte spør seg hva som skjer dersom det ikke fungerer, og sier han har vært ute av spillet i ti år, men da spør jeg - hva om det fungerer? Hvilken person elsker Liverpool FC høyere enn min far? Ingenting ville gjort min familie mer stolt, og jeg ville elsket å se det skje.

Paul Dalglish fikk også spørsmål om Rafa Benítez og Roy Hodgson.

- Jeg er en stor Rafa-fan. Jeg synes han var en utrolig manager, og det viser hvilken stor stjerne han har i europeisk toppfotball når han fikk jobben hos de regjerende mesterligavinnerne så raskt etterpå. Jeg var personlig i Istanbul da vi hadde mirakelcomebacket mot AC Milan. Det var en av de beste kveldene i mitt liv, så jeg takker han for den opplevelsen.

- Roy Hodgson er en veldig god mann, og han gjorde en veldig god jobb med å få Fulham til UEFA Europa League-finalen, og dersom han skulle få muligheten er jeg sikker på at han ville gjøre en veldig god jobb. Men jeg er inhabil, og jeg ønsker at min far skal få den. Jeg tror min far er den beste mannen for jobben, og jeg vet at han ønsker seg den. Dersom du ser på historien så hadde han ett dårlig år som manager, og det var andreåret i Newcastle. Han vil innrømme at han har gjort noen feil, men selv i det dårlige året tok han Newcastle til FA cup-finalen. Han er en født vinner, og kan inspirere alle som har en tilknytning til Liverpool Football Club. Ingen kan inspirere hele klubben i vanskelige tider på samme måten som min far, avsluttet Paul Dalglish

Babel får twitterforbud
Det nederlandske forballforbundet har i dag gitt spillerne twitterforbud gjennom hele mesterskapet, melder Ajax-back Gregory van der Wiel fra sin twitterkonto. Det betyr at aktive Ryan Babel må nøye seg med å lese andre sine tweets frem til de oransje er utslått av mesterskapet.

Dersom noen fremdeles er på jakt etter informasjon om Nederland på twitter, så melder den tidligere storspilleren Edgar Davids (@esdavids) at han fremdeles vil være aktiv på å oppdatere rundt Oranje.