- Nå blir det veldig vanskelig

Benitez innrømmer at det blir veldig vanskelig å ta fjerdeplassen etter dagens poengdeling mot Fulham. Man City trenger nå bare sju poeng for å gjøre oppgaven umulig for Liverpool.

De røde dominerte fra start til slutt mot Fulham, og Pepe Reina trengte bare å gjøre en eneste redning. Men Liverpool klarte ikke å finne veien til nettmaskene trassi enormt ballinnehav. Gerrard & co har nå bare fire kamper igjen å spille, og Benitez innser at det blir meget vanskelig å ta igjen Tottenham og Man City.

- Det blir veldig vanskelig å ta fjerdeplassen nå. Det er ikke i våre egne hender. Avstanden opp er kanskje for stor nå. Man må være realistisk, uttalte Benitez til pressen etter kampslutt.

- City har en kamp til gode på oss, og selv om de skulle tape kamper så er Tottenham foran oss også.

- Men vi må stå på videre, for det er alltid viktig å gjøre sitt beste og komme så høyt på tabellen som mulig. Vi vil forsøke å vinne resten av kampene våre, og også være klar for oppgaven som venter i Europa League.

- Jeg er skuffet over resultatet i dag, da vi hadde ballen mye og skapte gode sjanser. Dette var en kamp vi normalt burde ha vunnet 1-0 eller 2-0. Men vi klarte ikke å score.

- To eller tre spillere spilte bra, og det er det positive fra denne kampen. Dani Pacheco fikk et innhopp og Alberto Aquilani startet. Dette kan være til hjelp med tanke på de resterende kampene og Europa League.

Benitez mente at Fulham burde ha fått Jonathan Greening utvist i første omgang, etter at han stoppet Glen Johnson på kynisk vis, og allerede hadde gult kort fra før.

- Jeg ønsker ikke å si for mye om akkurat det, for vi fortjente seieren selv mot 11 mann, men situasjonen var veldig klar.

Benitez ble også spurt om han visste noe om eventuelle investeringer i klubben.

- Jeg har ikke så mye informasjon om det, for jeg har konsentrert meg om kampen, lød svaret.