- Nå har vi muligheten

Gerrard mener at seieren over Everton kan ha lagt grunnlaget for en god sesonginnspurt. Kapteinen hevder tre poeng mot de blå har gitt laget et løft foran onsdagens viktige bortekamp mot Arsenal.

- Det er alltid morsomt å slå den lokale rivalen, men det er måten vi gjorde det på som vi er mest fornøyd med. Spesielt etter at vi måtte spille med en mann mindre i en time, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Ute på banen etter kampen kunne man se hva denne seieren betydde for oss alle, og det var likedan i garderoben etterpå. Alle fikk seg et skikkelig løft. Nå må vi ta med oss dette inn i neste kamp. Det er en tøff oppgave som venter oss. Arsenal borte er alltid vanskelig. Men vi har brukt seire over Everton som en plattform for gode resultater også tidligere, og vi må bare gjøre det igjen. Vi ønsker å forlenge vår gode kamprekke, og forbedre vår posisjon, legger kapteinen til.

- Everton stod bokført men en rekke gode resultater før de møtte oss, og de har et fantastisk bra lag. Vi visste de til tider ville legge press på oss. Men vi stod sammen, kjempet for hverandre og det var mange taklinger i kampen. Jeg er skikkelig stolt over det laget presterte.

Liverpool er nå oppe på fjerdeplass på tabellen igjen, og det har også gitt spillerne et psykologisk løft, ifølge Gerrard.

- Vi vet at det er lenge igjen før sesongen er over, og vi akter å sørge for at vi er blant de fire øverste på tabellen når den er det. Det er prestasjoner som den mot Everton som vil sørge for at vi klarer det. Vi må forsøke å holde den gode resultatrekken gående. Vi har ikke råd til å skli på noen bananskall nå. Tottenham, Manchester City og Aston Villa vil fortsette å legge press på oss.

- Vi står nå foran et par veldig vanskelige kamper, men viser vi samme form som vi har gjort de siste seks kampene, kan jeg ikke se noen grunn til at vi ikke skal fortsette å ta poeng.