- Nå må vi heve oss

Roy Hodgson slår fast at Liverpool må heve seg fra det forsmedelige ligacuptapet for Northampton når de møter Sunderland i morgen. Det forventes at manageren skifter ut hele startelleveren fra Northampton-matchen.

Det skulle bety at alle stjernene som ble hvilt på onsdag er tilbake på laget. En startoppstilling som trolig vil bli temmelig lik den vi så på Old Trafford sist søndag.

- Nå må vi selvsagt regruppere oss. Det vil være mange flere kamper denne sesongen der folk forventer at vi skal vinne, og så gjør vi ikke det. Samtidig vil det være kamper denne sesongen der folk ikke vil forvente så mye av oss, og så vil vi gjøre det bedre enn forventet. Slik er fotballen av natur, sier Hodgson til Liverpool Echo.

- Nå håper jeg vi kan gå ut og gjøre en god kamp mot Sunderland. Vi ønsker å legge de negative overskriftene bak oss. Det er det eneste vi kan forsøke å gjøre.

- Vi gikk ut på onsdag for å jobbe så hardt som vi kunne for å vinne kampen, men vi klarte det ikke. Pacheco var en av stjerne i U19-EM, og mange klubber i Spania forsøker å kjøpe ham. Babel er nederlandsk landslagsspiller og N'Gog er kaptein for Frankrike U21. Agger spiller for Danmark og Brad Jones for Australia. Vi stilte med et lag som var kapable til å vinne kampen. Disse spillerne tok ikke vare på sjansen de fikk, det er sikkert. Vi spilte ikke bra nok når vi hadde ballen i laget, og det ble gjort stygge feil i forkant av deres andre mål, avslutter manageren.