- Ord må omsettes i handling

Mange hevder at Liverpool må vinne sine gjenværende kamper for å klare fjerdeplassen. Steven Gerrard synes det er på tide å omsette ord i handling.

Gerrard mener at Liverpool nå må regnes som outsidere til fjerdeplassen, men tror likevel ikke noe avgjøres før i siste serierunde.

- Skulle vi ha gitt oss selv en bedre mulighet, måtte vi ha tatt alle poengene mot Birmingham. Nå blir det veldig vanskelig for oss. Men vi har sett at i kampen om fjerdeplassen forandrer ting seg fra uke til uke, uttaler Liverpools kaptein til Press Association.

- Vi ser nå lagene foran oss, og innser at de er favorittene og vi er outsiderne for øyeblikket. Men vi vil kjempe til siste slutt, legger han til.

- Folk sier at vi er kapable til å vinne våre fem siste kamper, men det ble også sagt da vi hadde seks kamper igjen. Det er greit å hevde at det vil gå om vi vinner våre gjenværende kamper, men vi må gå ut på banen å gjøre det i stedet for å snakke om det.

- Det blir vanskelig, men vi har rutinen som skal til, og vi får håpe den blir utslagsgivende nå mot slutten, avslutter Gerrard.