- Poulsen vil bli en suksess

Daniel Agger er sikker på at landsmannen Christian Poulsen vil vise seg å bli en god tilvekst til Liverpools spillerstall. Midtbanemannen viste tegn til stigende form mot Manchester United.

Poulsen har slitt litt med å markere seg innledningsvis i sin Liverpool-karriere, men i andre omgang på Old Trafford viste dansken lovende takter.

- Etter et klubbskifte har alle en periode der det butter litt i mot. Overgangen til engelsk fotball er vanskelig, fordi tempoet her er mye høyere enn noe annet sted i Europa, forklarer Agger til Liverpool Echo.

- Men Christian har spilt i 3-4 store ligaer, og har vist at han kan spille bra i samtlige av disse. Jeg kan ikke se noen grunn til at han ikke skal klare det samme i denne ligaen. Det er urettferdig å sammenligne han med Mascherano. De er ikke samme spillertyper, legger midtstopperen til.

- Folk har en tendens til å sammenligne spillere hele tiden, men alle spillere er forskjellige. Alle gir noe nytt til laget, og du kan aldri hevde at to spillere er helt like. Derfor blir det galt å sammenligne spillere, og enda mer feil blir det når folk sammenligner med spillere fra tidligere årganger. Men det skjer ofte.

Agger selv kan være tilbake i Liverpools startoppstilling mot Northampton i Carling Cup i morgen. Det er nemlig ventet at Roy Hodgson vil gjøre store endringer på laget i forhold til søndagens kamp på Old Trafford.

- Vi har hatt varierende resultater så langt, men det er positive ting vi må ta med oss. Det er for eksempel vanskelig å spille med ti mann mot Arsenal, uansett om det er hjemme eller borte.

- Vi skulle likt å ha litt flere poeng, men vi har hatt noen tøffe motstandere, som Manchester City og Manchester United. Men til tider har vi ikke spilt bra heller, det må vi innrømme. Spiller du ikke bra, vil du tape. Det har gått greit så langt, men vi hadde behøvd noen flere poeng. Nå jobber vi hardt for det hver eneste dag.

- Selv ønsker jeg å være på laget. Det er det viktigste for meg. Selv om jeg må stå i mål! Jeg ønsker bare å være på laget, gjentar dansken.