- Rafa vil ikke mangle jobbtilbud

Birmingham-manager Alex McLeish har stor respekt for Rafael Benitez, og tror jobbtilbudene vil være mange for spanjolen om Liverpool skulle finne på å kvitte seg med ham.

- Rafael Benitez er en manager som har vært med i gamet en stund. Han er en rutinert manager. Han har ledet Valencia på toppnivå, og de hadde en fantastisk epoke under Benitez. Nå er han i en toppklubb i Liverpool, og har vært det i noen år. Dersom han ikke er en mentalt meget sterk kar, vil jeg bli veldig overrasket.

Slik beskriver Birmingham-manager Alex McLeish sin kollega i Liverpool i et intervju med Press Associaton foran klubbenes innbyrdes møte på St Andrews på søndag.

- Rafa er under press, men det er vi alle. Jeg er også under press, men på en annen måte. Rafa må håndtere presset, men dersom han ikke skulle lykkes i Liverpool på sikt vil ikke en mann av hans kaliber og med hans manageregenskaper mangle jobbtilbud, spår McLeish.

- Det ser imidlertid ut til at han har fått Liverpool inn på vinnersporet igjen, selv om jeg håper vi kan stikke kjepper i hjulene deres og sørge for at de ikke vinner når de besøker oss.