- Raul er et transfermål for de røde

Dagens hovedsak om Liverpool FC i Liverpool Daily Post er at Real Madrid-kaptein Raul settes i forbindelse med en overgang til de røde. Ønske om å hente spilleren gratis på en toårskontrakt.

Raul har kun spilt ni av 29 ligakamper fra start under manager Manuell Pellegrini i Real Madrid. Etter mer enn 700 kamper for den spanske klubben står 32-åringen nå lengre bak i rekken for å få spilletid og kan bli tilgjengelig på overgangsmarkedet til sommeren.

Rapporter fra Spania hevder at Liverpool vil tilby spissen en toårskontrakt. Kilden er visstnok pressen i Barcelona og ikke den i Madrid. Klubber i USA og Midtøsten sies å ville tilby lukrative kontrakter.

Raul er Real Madrids mestscorende spiller etter at han slo Alfredo di Stefanos mangeårig rekord sist sesong. Han har også nettet flere mål i Champions League enn noen annen spiller og er også mestscorende for Spania.

Raul har også tidligere blitt linket til Anfield. Spekulasjonne var der blant annet for fem år siden da det gikk rykter om at han skulle gjenforenes med sin venn og tidligere spisskollega Fernando Morientes.

Real sies å ha spilleren på en "livstidskontrakt", og kan derfor komme til å kreve en overgangssum. Ifølge lokalavisen har Liverpools begrensede midler ført til at Rafael Benítez saumfarer markedet for Bosman-spillere, og Liverpool-manageren vil bare være interessert i å hente Raul gratis.