- Reina burde vært på laget

Ian Rush synes det var meget overraskende at Pepe Reina ikke kom med på ”PFA Team of the Year” i Premier League. Robbie Fowler til Perth Glory.

Pepe Reina har hatt en meget god sesong mellom stengene for Liverpool, og ifølge Liverpool.nos spillerbørs har han vært Liverpools beste. Igjen er keeperen med i kampen om Golden Glove-prisen. Likevel ble Birminghams Joe Hart, på lån fra Manchester City, valgt inn på ”Årets lag” i Premier League av spillerne selv. Liverpool-legenden Ian Rush er meget overrasket.

- Uten tvil skulle Pepe vært på laget, sier Ian Rush Liverpoolfc.tv.

- Hart har hatt en god sesong, men når dere ser Pepe Reina spiller, ser dere en utrolig keeper. Jeg kan ikke forstå hvorfor han ikke får spille for Spania. Casillas må være en vanvittig god keeper som kan holde Reina utenfor.

- Han har vært fantastisk, og hans selvtillit har virkelig vokst opp med årene. Han må ha hatt tre eller fire målgivende til noen av målene våre denne sesongen, og det er en av hovedsakene jeg liker ved ham. Hans ballfordeling på kontringer, det er som å ha en ekstra utespiller.

- Det er trolig kamper Liverpool har vunnet og der Torres eller Gerrard har tatt æren, men det er fem eller seks anledninger jeg kan tenke på hvor han har foretatt meget viktig redninger slik at kampen har endt i vår favør.

- Jeg kan ikke forstå hvorfor han ikke er på PFA-laget. Når du ser på årets Liverpool-spiller, er han definitivt blant de tre beste, om ikke en verdig vinner.

Reina holdt buret rent for tredje gang på rad i ligaen mot Burnley på søndag.
- Alle 4-0-seirer borte er et godt resultat, fortsetter Rush.

- Vi hadde tatt før kampstart. Jeg synes forskjellen mellom lagene var tydelig i andre omgang. Liverpool skapte sjanser og tok vare på dem med glans. Steven Gerrards klasse ga utslag til slutt. Hans mål nummer to var fantastisk.

- Det forventes at vi vinner der, men det er et flott resultat uansett hvem man spiller mot. Det gir en god start foran en uke med viktige.

Fowler til Perth Glory
Robbie Fowler skal spille videre for Perth Glory. Den australske klubben har sikret seg Anfield-legendens underskrift i konkurranse med A-League-rivalen Sydney FC og klubber i Midtøsten. Ettårsavtalen sies å være verdt 800000 australske dollar.

Fowler scoret ni mål på 26 kamper for North Queensland Fury forrige sesong, men 35-åringen ble frigitt av den økonomisk hardt rammede klubben tidligere denne måneden.