- Reina er årets Liverpool-spiller

Alan Hansen mener Pepe Reina har vært Liverpools beste spiller denne sesongen. Galskap at Reina nesten ikke spiller for det spanske landslaget mens England ikke har en keeper å sende til VM.

Pepe Reina har hatt en god sesong og har best snitt på Liverpool.nos spillerbørs. 27-åringen har holdt buret rent i seks av de seneste ni kampene, og han er på vei mot sin fjerde Golden Glove-pris.

- Reina har vært strålende hele sesongen, og er uten tvil årets Liverpool-spiller, uttaler Liverpool-legenden Alan Hansen til LFC Weekly.

- Det store ved ham er hans totale og fullstendige pålitelighet. Hvis dere spør meg hva jeg vil se i en målvakt som spiller bak meg i Liverpool, vil det være det jeg leter etter - total og fullstendig pålitelighet.

- Å ha en keeper som Reina bak deg gir midtstopperne en enorm mengde selvtillit.

Liverpool har tettet igjen bakover de seneste kampene, men fremover på banen har det gått tråeere.

- Å ha en keeper av Reinas format som spiller så bra, er helt fantastisk for Liverpool. Det vi trenger nå er å få det til i den andre enden av banen, fortsetter Hansen.

- Det er vel og bra å ha en periode der vi ikke slipper inn mange mål, men vi trenger å begynne å score mer hvis vi skal ta fjerdeplassen og kvalifisere oss til Champions League. Det starter i Wigan mandag kveld.

Reina har vært Liverpools faste førstekeeper siden overgangen fra Villarreal i 2005. På det spanske landslaget har Real Madrids Iker Casillas begrenset hans opptredener til kun 19 landskamper.

- Det ironiske er at England ikke har en keeper å ta med till VM, mens Liverpool har den beste keeperen i Premier League, og han kommer ikke inn på det spanske landslaget. Det er galskap.