- Reina like god som Clemence

Sammy Lee mener Reina nå kan nevnes i samme åndedrag som de beste keeperne i klubbens historie. Spillerne har jobbet hardt for å slå tilbake etter United-tapet.

Pepe Reina vant tre Golden Glove-priser på rad etter overgangen fra Villarreal sommeren 2005. Prisen deles ut til keeperen som har holdt buret rent flest ganger i Premier League i løpet av sesongen. Denne sesongen har kanskje vært Reinas beste til tross for at laget har skuffet stort. Assistentmanager Sammy Lee mener at Reina er nå kan bli omtalt i samme åndedrag som legenden Ray Clemence.

- Uten snev av tvil er han der oppe sammen med Clemo og Brucie Grobbelaar, som jeg har spilt med og mot, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det forteller hvor mye han har forbedret seg. Jeg synes han er fantastisk. Han har vært fremragende denne sesongen. Han er en av de beste, om ikke den beste i Premier League.

- Denne spilleren har klubben og supporterne i sitt hjerte, han har virkelig det. Han vil ikke noe annet enn å ha suksess med denne fotballklubben.

Kampen Reina trolig helst vil glemme er oppgjøret mot Sunderland i oktober. Da scoret Darren Bent kampens eneste mål via en badeball. Lee er fortsatt overrasket over at målet ble stående.

- Da den gikk inn, kunne vi ikke tro at det ble godkjent, fortsetter Lee.

- Våre spillere løp umiddelbart bort til dommeren og linjemannen fordi det var et fremmedlegeme på banen og ballen skiftet retning. Spillet burde vært stoppet.

- Jeg kjente reglene, og våre spillere gjorde det samme, men jeg er ikke så sikker på at dommerne gjorde det, og det er mer til bekymring.

- Vi har kommet med våre meninger etter hendelsen, og folk har vært enig med oss. Alt dette hører fortiden til, men det er en annen bisarr hendelse i hva som er blitt ganske bisarr sesong.

Målet var en av Bents 20 scoringer på 31 Premier League-kampert.  Lee vet at spissen kan utgjøre en stor trussel, men det kan også andre Sunderland-spillere.

- Vi må være veldig forsiktig med Bent og Kenwyne Jones, og de har også fått Fraizer Campbell, som har dukket opp med et mål eller to i det siste.

- Jeg tror de er ubeseiret i sine fem seneste kamper, slo Birmingham og spilte uavgjort mot City og Villa, så de er litt på gang.

- Vi vet at de kommer til å bli en håndfull å håndtere, men det er en kamp vi ser frem til.

Lee vet at spillerne trenger et løft etter 1-2-tapet mot Manchester United.

- Dette er svært profesjonelle spillere, og de var nedbrutte etter tapet for Manchester United. De kan ikke vente med å komme på banen for å prøve å rette på det.

- Vi kan ikke hjemme oss bort. Vi vet at vi gjorde en rekke feil. Vi må sørge for at vi utbedrer dem.

- Vi innser det, nok en gang, at vi må bli bedre med ballen - bedre med ballinnehav og bedre til å holde på ballen.

- Vi har jobbet med svært mye, og heldigvis er denne spillergruppen villig til å legge ned arbeidet.