- Rodriguez nær permanent kontrakt

Guillem Balague skriver at Maxi Rodriguez virker å være nær en permanent overgang til Liverpool. Midtbanespilleren vil få en 2,5-årskontrakt og koste £1,5M. Agent bekrefter samtaler.

Liverpool Daily Post og Liverpool Echo opplyste tidligere i dag at Maxi Rodriguez fra Atlético Madrid virker å være på vei til Liverpool. Guillem Balague mener de røde er nær ved å hente argentineren på en permanent kontrakt med 2,5 års varighet, ikke en låneavtale som tidligere antydet. Anfield-klubben skal betale £1,5M i overgangssum for 29-åringen hvis avtale med Atlético utløper etter sesongen.

- Atlético Madrids midtbanespiller Maxi Rodriguez virker å være veldig nær å sluttføre en overgang til Liverpool. Han er utelatt fra den spanske klubbens tropp til onsdagens cupmøte med Recrativo. Som rapportert tidligere har situasjonen utviklet seg raskt i dag og de siste detaljene i en 2,5-årskontrakt på Anfield er nær ved å avtales, skriver Guillem Balague på sitt nettsted.

- Den 29-årige argentinske midtbanespilleren har snakket med både Javier Mascherano og Fernando Torres. Han er svært oppildnet på en overgang, men er også klar over at han kommer til å konkurrere med Dirk Kuyt om en startplass på Liverpools høyre flanke.  Med en plass i Diego Maradonas VM-tropp på spill har Maxi likevel tro på at han vil få mye spilletid i Liverpool.

- Rodriguez kommer til å koste Rafa Benítez cirka £1,5M. Spillere kommer til å forlate Anfield i januar, noe som det har vært rapportert andre steder. Dossena er tett på å komme til enighet om en overgang til Napoli, mens rykter dukker opp om at Ryan Babel er et mulig mål for både Birmingham og Tottenham.

Oppdatert: Guillem Balague nevner nå i kveld at en låneavtale fortsatt diskuteres.

Agent bekrefter samtaler
Maxi Rodriguez' agent, Jose Segui, bekrefter at en overgang er nær, og tilbakeviser samtidig spekulasjoner fra Italia om at Juventus har kastet seg inn i kampen om midtbanespilleren.
- Vi jobber. Det er sant at vi har snakket med Liverpool, men ingenting er endelig, uttaler Segui til calciomercato.it.

- Juventus? Vi har snakket med Liverpool og andre klubber, men aldri med Juventus.

- Når det gjelder Liverpool, vet jeg ikke når forhandlingene kan avsluttes. Det er opp til de to klubbene og deres avgjørelse.

- Uansett, det vil bli en permanent avtale.