- Roy Hodgson blir ny manager

Liverpool Echo melder i kveld på sin twitterkonto at Roy Hodgson er Liverpool FC sin nye manager. The Mirror sier Hodgson presenteres i løpet av uken. Times sier Hangeland vil være Hodgsons førstevalg på overgangsmarkedet.

Liverpool Echo skrev sent i kveld på sin twitterkonto at Roy Hodgson blir Liverpool FC sin nye manager. Man forventer at det kommer mer informasjon fra den kanten i løpet av morgenkvisten - men det virker nå veldig klart at Hodgson er den nye manageren på Anfield.

Samtidig skriver The Mirrors David Maddock, som har truffet på mye etter at Christian Purslow kom inn, at 62-åringen vil bli presentert i løpet av uken. The Mirror hevder videre at det skal dreie seg om en 2-årsavtale, verdt £2 millioner per år. I tillegg skal Fulham få £2 millioner i kompensasjon for å ha mistet treneren sin. Han skal være lovet £12 millioner til å bruke på nye spillere, i tillegg til inntekter fra salg.

Oppdatert: Oliver Kay i The Times sier det skal dreie seg om en treårskontrakt.

The Times følger opp og sier at Brede Hangeland blir den nye managerens førsteprioritet på overgangsmarkedet i sommer. Den 29 år gamle nordmannen var Hodgsons beste signering på Craven Cottage, men blir ingen billig mann etter å nylig ha signert en kontraktsforlengelse til 2013.