- Ser frem til å jobbe med Hodgson

Nyinnkjøpte Danny Wilson gleder seg til å jobbe med Roy Hodgson, og med å få spille og lære av spillere som Steven Gerrard, Fernando Torres og Joe Cole.

I går sikret Liverpool seg den unge Rangers-stopperen Danny Wilson for en overgangssum på £2 millioner, som kan stige til £5 millioner. 18-åringen gleder seg til å starte sin Liverpool-karriere, og til å jobbe med manager Roy Hodgson.

- Han er en manager med masse erfaring. Han har jobbet i forskjellige land, så han vil kanskje ha et ulikt syn på ting enn hva Walter Smith hadde - og jeg gleder meg til å lære fra han, sier skotten til Liverpoolfc.tv.

Han gleder seg også til å få spilt med Liverpools største stjerner, som Fernando Torres, Steven Gerrard og Joe Cole.

- Det vil bli stort. Spillere lærer av hverandre, og de tre er tre av de største spillerne som er, så forhåpentligvis kan jeg lære fra dem - både i kamp og på trening, og få plukket opp noen tips.

Som skotte blir det stort for Wilson å møte Kenny Dalglish, som er ansatt i klubben, og er en av de aller største i skotsk fotballhistorie.

- Kenny Dalglish er en av de beste spillerne Skottland noen gang har produsert, og som skotte, er det stort å komme til en klubb hvor han har spilt og gjort det så bra. Jeg pratet med han etter at jeg hadde signert, og han ønsket meg lykke til. Han er en legende i Skottland, og jeg håper å følge i hans fotspor, med å ha suksess slik han hadde her.

Walter Smith var Wilsons manager i Glasgow Rangers. Han har en fortid som Everton-manager, og har fortalt unggutten at han vil trives på Merseyside.

- Han sa at Liverpool var en flott by, og at jeg ville trives om jeg reiste hit. Han sa at han ønsket jeg skulle bli da jeg pratet med han, men han forsto fristelsen av Premier League og Liverpool som klubb. Han ønsket meg lykke til for fremtiden, avsluttet Wilson.