- Sitatene er oppdiktet

Fernando Torres sin agent går ut og benekter at han har sagt Fernando Torres sin fremtid er i Premier League - men ikke nødvendigvis i Liverpool. Skal ha samtaler om fremtiden, men Torres er under kontrakt. Johnson linkes igjen til Inter.

Tidligere i dag dukket det opp sitater fra Fernando Torres sin agent Jose Antonio Martin i britisk presse. Der skal han ha sagt at Fernando Torres sin fremtid er i Premier League, men at klubben ikke nødvendigvis er Liverpool FC. Klubben har flere ganger sagt at spilleren ikke er til salgs, men samtidig sliter man med så mye gjeld, samtidig som man er ferdig med en sesong der man slet sportslig - så at en spiller som Fernando Torres ønsker å spille i Champions League er det ingen tvil om.

Sitatene fra Martin viser seg nå å være rent oppspinn.

- Jeg har ikke pratet med engelsk presse på flere måneder, og sitatene deres er helt falske. Dette er ikke tiden for å prate om slikt, fordi Torres er fullt konsentrert på jobben med Spania. Etter VM vil Bahia Internacional (agentfirmaet som har Torres i stallen) sannsynligvis prate med han om det, men realiteten er at spilleren har underskrevet en kontrakt med Liverpool som gjelder for nåtiden og fremtiden, sier Jose Antonio Martin til Sky Sports.

Johnson linkes igjen til Inter
José Mourinho og Real Madrid ser ut til å ha Inters høyreback Maicon som sin øverste prioritering på overgangsmarkedet i sommer. Brasilianeren skal være på vei til Santiago Bernabeu i en avtale verdt £29 millioner - og i følge Il Corriere dello Sport har Rafa Benítez og Marco Branca siktet seg inn på Glen Johnson som erstatter.

Liverpool hentet Glen Johnson fra Portsmouth for et år siden, og skal ikke være villig til å selge spilleren.