- Situasjonen i Fulham var verre

Liverpool har stor gjeld og er lagt ut for salg, men Roy Hodgson mener situasjonen var verre i Fulham da han tok over den nedrykkstruende klubben i 2007.

Roy Hodgson tar over managerjobben i en gjeldstynget klubb som er lagt ut for salg, men han synes ikke han går til en umulig oppgave. Han mener situasjonen da han tok over nedrykkstruede Fulham i desember 2007 var langt vanskeligere, men etter en fantastisk sesonginnspurt ble plassen reddet.
- Den umulige jobben som alle trodde ingen i sine fulle fem burde ta var i 2007 da Fulham praktisk talt hadde rykket ned, uttaler Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- De hadde fire kamper på programmet: Liverpool, Manchester United, West Ham og Arsenal borte.

- Hvis det noen gang fantes en umulig jobb, så var det den. Det er ingen tvil om at det kan sammenlignes med denne jobben i Liverpool nå.

- Jeg går til en jobb her som kan ha enorme fremtidsutsikter. Det kan hende vi finner klubben solgt og nye eiere kommer inn og ønsker å støtte klubben på riktig måte, gjøre midler tilgjengelig for å gi oss en mulighet til å skaffe de riktige spilleren.

- Det kunne bli fantastisk, men det skjer kanskje ikke. Men det vil ikke være noe mer umulig enn Fulham-situasjonen.

Hodgson kunne fortsatt med det sikre i Fulham der han ledet London-klubben til en historisk Europa League-finale forrige sesong.
- Det er så mye som taler for å komme til Liverpool at du har lett for å skyve det som taler i mot til side, fortsetter Hodgson.

- Sjansen til å jobbe i en av verdens største klubber kommer ikke hver dag. Men når det kommer, så er det ofte ikke på grunn av en god situasjon. Det er det helt motsatte, slik tilfellet var i Inter, som ikke var i en god tilstand da jeg dro dit.

- Det var likheter mellom nå og da, men situasjonen her er nok sterkere for meg enn da jeg gikk til til Inter.

- Det er realiteten i situasjonen. Det er veldig uvanlig for deg å få en jobb i klubben du ønsker være i, en med stort potensial, hvis noe uro ikke finnes i bakgrunnen.

- Noe her er den økonomiske situasjonen. Men denne klubben vil alltid finne en kjøper. Det vil alltid være folk som ønsker å eie Liverpool FC.

- Som formannen sa, det er snakk om når den kan selges og om de nye eierne er forberedt til å støtte klubben slik den bør støttes.

- Mitt mål er ganske enkelt å jobbe for klubben, jobbe for folk i Liverpool og forsøke å hjelpe laget til vinen fotballkamper.

- Eierskapet er noe som vil være over mitt hodet hele tiden og er ikke noe som spesielt plager meg.

Gjelden og transferbudsjettet kom i andre rekke når han bestemte seg for å ta jobben.
- Det er ikke det rette tidspunktet å snakke om hvor mye penger jeg kanskje vil få bruke. Det er skuffende at temaet penger tar presendens foran det fotballrealterte på din første dag.

- Jeg tok jobben fordi jeg ønsket å bli manager i Liverpool FC. Jeg ønsket å jobbe med spillerne i Liverpool FC.

- Jeg ønsker å dra nytte av jeg vet mange managere har dratt nytte av her, den utrolige fanbasen og den utrolige støtten som klubben har. Jeg ønsker å ta del i det.

- Den finansielle situasjonen i mange klubber nå er ikke hva folk kanskje ønsker at den skal være.

- Jeg vet formannen jobber veldig hardt med å forsøke og på ting på plass. Når det gjelder uttalelserm den finansielle situasjonen i klubben, vil jeg i fremtiden henvise til herr Broughton som er mer kvalifisert til å snakke om det enn jeg.