- Skrtels skade begrenser våre alternativer

Sammy Lee innrømmer at det er nedtur å miste Martin Sktel i åtte uker. Mange skader på forsvarsspillere denne sesongen. Frykter flere skader på landslagsoppdrag.

Martin Skrtel blir ute i åtte uker med et metatarsalbrudd i høyrefoten. Assistentmanager Sammy Lee mener likevel at Liverpool besitter nok kvalitet til å håndtere fraværet av slovaken.

- Når du mister noen med hans kvalitet, tror jeg det alltid vil være en nedtur, spesielt i den posisjonen, sier Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det er en enorm skuffelse fordi Martin har vært medvirkende til at vi har fått litt momentum. Vi har holdt buret rent mange ganger, noe som er svært viktig.

- Det er en nedtur for klubben fordi det begrenser våre muligheter. Men vi skal ikke klage. Vi må akseptere det fordi det er en del av spillet.

- Vi har hatt litt uflaks i den posisjonen gjennom hele sesongen, men slik er fotball. Vi må tilpasse oss livet uten ham for en periode.

- Det er skuffende og frustrerende, men vi må komme oss videre i livet uten disse spillerne.

Skrtels midtstopperkollega Daniel Agger ble kneskadet mot Blackburn, og det er uklart om dansken rekker kampene mot Wigan og Lille.

- Vi kjenner ikke det fulle omfanget av skaden, sier Lee.

- Vi har litt tid heldigvis. Vi spiller ikke før mandag, så får vi se hva som skjer de neste to til tre dagene. Forhåpentligvis vil det ikke være så ille som vi først trodde.

Sotirios Kyrgiakos har heldigvis sonet ferdig tre kampers karantene. Grekeren vil dermed være tilgjengelig mot Wigan. Jamie Carragher og Sotirios Kyrgiakos kan bli stopperparet på DW Stadium førstkommende mandag

Fabio Aurelio fikk en strekkskade i sin quadriceps mot Blackburn. Brasilianeren blir ute i to til tre uker.

- Det synes å være litt av en lårstrekk. Det er skuffende for ham fordi han har blitt rammet av skader gjennom hele sesongen.

- Men igjen skal vi jobbe med ham, gi ham god medisinsk behandling og prøve å få ham tilbake i spill så snart som mulig.


Åtte førstelagsspillere vil være opptatt med landskamper i dag. Sammy Lee venter nervøst på om flere spillere kommer helskinnet igjennom.

- Jeg tror jeg ville lyve hvis jeg ikke sier det. Selvsagt vil du at de skal holde seg skadefrie.

- Det er en kontaktsport, og du vet ikke hva som skjer når de er av gårde  over hele verden. Du bare håper at de kommer tilbake med ikke altfor mange smeller.