- Slike kamper kan forme karrieren

Steven Gerrard håper å lede England til seier mot Tyskland når lagene møttes i 1/8-finalen i VM i dag. James Milner beundrer Glen Johnson.

Steven Gerrard håper å inspirere sine landslagskollegaer til en kvartfinaleplass når England møter Tyskland i Bloemfontein klokken 16.00 i dag.
- Som kaptein ønsker jeg å lede dette laget så langt jeg kan, uttaler Gerrard ifølge Liverpoolfc.tv.

- Jeg fikk armbindet under vanskelig omstendigheter, men det er mitt ansvar nå. Jeg både elsker og nyter det. Det ville ikke være noe bedre enn å vinne denne kampen og føre guttene til kvartfinale, og kanskje enda lengre.

- Dette er kampen du må stå frem og gjøre inntrykk. Når du vokser opp, er dette det nivået du ønsker å spille på. Det kan komme et stort øyeblikk i kampen som kan forme enhver spillers karriere. Dette er en fantastisk kamp å spille i. Vi ser alle frem til den.

- Vi kommer til denne på bakgrunn av en god kamp mot Slovenia. Stemningen er god. Vi har forberedt oss veldig til denne kampen. Vi skal gjøre det som trengs for å komme oss videre til kvartfinalen.

- Det kommer til å bli en svært vanskelig kamp. Ideelt ønsker vi å vinne etter 90 minutter, men hvis vi må ha ekstraomganger og straffespark, vil vi være klare.

- Erfaring hjelper for å bli klar til denne kampen. Jeg har vært involvert i massive kamper i hele min karriere, og det vil være til god nytte for meg. Det er mye press fordi det står så mye på spill, men det er mer spenning, og jeg gleder meg til den. Jeg kan ikke vente med å komme ut der til kampen. 

England røk ut etter straffesparkkonkurranse mot Portugal i 2006.
- Jeg vet ikke om dette er større enn Portugal fordi det var også en stor kamp da vi møtte dem.

- Men det er historie. Dette er nåtiden. Vi har ikke kontroll på den kampen mer. Det jeg har kontroll på er denne kampen, å sørge for at jeg og laget spiller bra og gjør alt vi kan og ikke angrer på noe.

James Milner beundrer Glen Johnson
Aston Villas James Milner samarbeidet bra med Glen Johnson ute på høyresiden i Englands 1-0-seier mot Slovenia, og han håper at duoen kan gjøre det samme mot Tyskland i dag.
- Det er lettere å spille når du har en med Glens kvaliteter bak deg, uttalte James Milner ifølge Liverpoolfc.tv

- Han er en topp spiller, fantastisk fremover på banen, snakker med deg hele tiden, kommer på overlaps og er god defensivt. Jeg vet at han vil være der for meg.

- Det hjelper jo mer du spiller med en back. Du finner makkerskap over hele banen: midtstoppere, de to på midtbanen og helt fremme, samt back og ving.

- Jeg tror dette blir min største kamp i min karrieren. Man er heldig som får spille i et VM for landet ditt. Nå er det cup, og hver kamp blir den største nå.