- Spillere trenger kanskje hvile

Benítez ønsker at laget spiller på samme nivå som i de seneste kampene, og det kan derfor bli aktuelt å hvile enkelte spillere etter kraftprøven i Lisboa. Jimmy Case advarer mot målscorer Kevin Phillips.

Liverpool spilte med en mann mindre i over en time mot Bnefica. Fernando Torres og Steven Gerrard var så slitne på slutten at Rafael Benítez valgte å ta begge stjernespillerne av banen. Benítez opplyser at det kanskje blir aktuelt å la enkelte spillere hvile mot Birmingham. Dessuten er manageren bekymret for gressmatten på St. Andrews.
- Det er bestandig vanskelig når banen ikke er god nok, så vi får se, sier Rafael Benítez ifølge Daily Post.

- Etter et par dagers hvile skal vi sjekke spillerne og se hvordan de er. Hvis jeg må hvile noen, er det fordi vi ønsker å prestere på samme nivå. Men i øyeblikket ser jeg ingen som en risiko.

Maxi Rodriguez er en god kandidat til en startplass ettersom han ikke er spilleberettiget i Europa League.

Jimmy Case advarer mot Kevin Phillips
Kevin Phillips utlignet for Birmingham mot Arsenal forrige helg. Kop-legenden Jimmy Case ber Liverpool være oppmerksomme på målscoreren i morgendagens kamp.
- Kevin pleide å pusse støvlene mine i Southampton. Han er en flott fyr og en briljant avslutter, uttaler Case til Liverpoolfc.tv

- Han har kanskje ikke tempoet han pleide å ha, men han viste mot Arsenal sist lørdag at han fortsatt kan score mål på høyeste nivå.

- Han jakter scoringer til enhver tid. Selv om han ikke starter regelmessig nå om dagen, er han likevel en reell trussel.

Alex McLeish' mannskap klarte 2-2 på Anfield tidligere denne sesongen. Case mener de røde må spille opp mot sitt beste for å slå Birmingham.
- Mange sier at vi har den letteste innspurten, men Birmingham er ingen enkel kamp.

- De er et vanskelig lag å beseire, spesielt på hjemmebane. Vi må bli bedre på reisene våre. Deres manager har gjort en god jobb. Han krever at spillerne jobber hardt for hverandre.

- Jeg føler at det kommer til å bli mange vendinger i kampen om topp fire. Vi må vinne våre kamper og være klar når de andre lagene feiler.

- Vi må beholde momentumet og sette press på lag som Tottenham og Manchester City. Det kan forandre seg fort mellom nå og sesongslutt. Begge de lagene har noen vanskelige kamper igjen.

- Det er fortsatt mye å spille for. Det kan gå helt til siste slutt får å avgjøre topp fire. Vi må bare vinne våre siste seks kamper.