- Spillerne må ta sin del av ansvaret

Javier Mascherano mener at Liverpool-spillerne må ta sin del av ansvaret for de svake resultatene denne sesongen. Argentineren mener det blir feil å bare skylde på manageren.

- Det er enklere å kritisere en manager enn 20 spillere. Når laget ikke spiller bra, er det manageren som blir kritisert i pressen, ikke spillerne. Det skal vi ikke legge så mye vekt på, sier Liverpools nummer 20 til Liverpoolfc.tv.

- Vi må bare jobbe videre, fortsette å trene hardt og vise hva vi kan ute på banen. Vi må innse at når vi har spilt slik vi har gjort i det siste, så vil folk kritisere Rafa. Men vi er et topplag. Vi må fokusere på fotballen, og ikke la kritikken bekymre oss for mye, legger han til.

- Lagånden er virkelig bra, og vi ønsker å ta Liverpool tilbake til sin rettmessige plass i toppen av engelsk fotball.

- Vi har ingen ting å utsette på våre supportere. Du må spille for denne klubben, for å skjønne hvordan disse supporterne er. Vi føler at de støtter oss hele tiden, og er glade for å ha deres støtte.

Mascherano ser nå frem til morgendagens kamp mot Tottenham, og håper at de røde kan få revansje for 2-1 nederlaget på White Hart Lane i serieåpningen.

- Tottenham er en viktig kamp for oss, da dette er en sjanse til å redusere avstanden opp til fjerdeplassen. Vi spiller hjemme på Anfield, og har supporternes støtte. Det kan bli viktig for oss i denne kampen.

- Tottenham har flere gode offensive spillere, så det blir vanskelig å stoppe dem. Men vi har klart det tidligere. Dette blir en helt annen kamp enn den første vi spilte mot dem denne sesongen, da vi har hjemmebanefordel og vi bare må vinne. Vi skal sørge for at det blir vanskelig for dem.

- Vi kan ikke tenke på fortiden. Vi må tenke på nåtiden. Tottenham er nåtiden, og vi må vinne, sier 25-åringen som var tilbake fra kneskade og en fire kamper lang suspensjon i 1-1 oppgjøret mot Stoke.

- Jeg følte meg i fin form etter min første kamp på en måned. Jeg hadde ingen problemer.