- Spillerne støtter meg

Roy Hodgson sier at han er heldig som har støtte fra spillerne og folk innad i klubben. Manageren mente at han benyttet riktig lag, med spillere i riktige posisjoner, mot Wolves.

- Jeg har vært heldig som har støtte fra spillerne og folk innad i klubben, hevdet Hodgson i etterkant av 0-1 mot Wolves på Anfield i går.

Manageren gjorde det imidlertid klart at han ikke var like fornøyd med den støtten han hadde fått fra fansen etter at han kom til Liverpool sist sommer.

- Jeg tror alle de dårlige resultatene har påvirket selvtilliten, men jeg mener at jeg selv kan se meg selv i speilet, fortsatte mannen som leder et helrødt lag tre poeng over nedrykkstreken.

- Jeg gjør mitt beste og med den gruppen av spillere jeg har var det trolig de 11 beste som jeg startet med, men unntak av Daniel Agger som har vært lenge ute med skade.

- I ettertid tror jeg ikke det hadde gjort noen forskjell om jeg hadde begynt med en annen midtbane enn Dirk Kuyt, Lucas Leiva, Steven Gerrard og Raul Meireles, eller med noen andre enn David N’Gog og Fernando Torres på topp.

- Jeg frykter at uansett hvilket lag jeg hadde tatt ut, ville spillet ha blitt det samme. Det kunne en se gjennom de tre byttene som ble gjort og som ikke forandret på noe. Jeg tror ikke det var mange av våre spillere som var fornøyd med hvordan de spilte. Det var rett og slett en dårlig dag på jobben.