- Spillerne viste gode holdninger

John McMahon er meget godt fornøyd sine disipler etter at hans reservelag sikret seg avansement til semifinalen i Liverpool Senior Cup ved å beseire Ashton Town 4-0 på bortebane i går kveld.

Spillere med førstelagserfaring, som Jay Spearing, Damien Plessis og Daniel Ayala, var i aksjon på Edge Green Street Stadium, og de spilte alle tre en viktig rolle i Liverpools seier.

Svenske Alexander Kacaniklic åpnet scoringene, før innbytter Jordy Brouwer, Spearing og Emmanuel Mendy fulgte opp.

- Det viktigste for meg i denne kampen var holdningene som spillerne viste. De var førsteklasses, uttaler McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Når du reiser til baner som dette må du jobbe hardt og kjempe, og så la dine kvaliteter bli avgjørende, og det var akkurat hva vi gjorde. Guttene var fantastiske, og ga alt.

- Scoringene var flotte, og seieren burde ha vært større, ettersom vi skapte mange flere sjanser. Måten vi bygde opp angrepene våre på var meget bra, og vi skapte som sagt mye.

- Jay Spearing gikk foran som et godt eksempel. Han er en fantastisk gutt å ha i troppen. Alt han gjør setter standarden for de andre. Plessis var også fantastisk, og viste meget gode holdninger, avslutter McMahon.