- Spurs er favoritter

Jamie Carragher ser på Tottenham som favoritter til å ta fjerdeplassen denne sesongen. Også visekapteinen etterlyser mange nyinnkjøp før neste sesong.

Etter at Manchester City snublet i midtuken er det nå Tottenham som ligger best an i forhold til fjerdeplassen. Laget til Harry Redknapp har vunnet sine fire siste ligakamper, og har fire poeng mer enn Liverpool med en kamp mindre spilt. Det som taler i mot Spurs er at de har kamper mot Manchester United, Arsenal, Chelsea og Manchester City igjen blant sine siste åtte. Carra ser på Tottenham som favoritter til å ta fjerdeplassen for øyeblikket.

- Tottenham sitter i førersetet for øyeblikket. De er nå litt favoritter, fordi de spiller bra og vinner kampene sine. Duu vet ikke hvordan FA cupen vil påvirke dem, men de sitter i førersetet mens vi andre dropper poeng som kan koste oss, sier visekapteinen til premierleague.com.

- Vi må få til en skikkelig seiersrekke, fordi Aston Villa og Manchester City kjemper hardt, og Everton sniker seg også innpå.

Jamie vet ikke helt hva som gikk galt denne sesongen. Fra å være med i tittelkampen, til å måtte kjempe om Champions League-plass.

- Det er ingen grunn til at denne sesongen ikke har gått slik vi håpet. Vi har bare ikke spilt godt nok, og slet helt fra starten. Jeg tror vi fikk et hardt slag av skuffelsen da vi fant ut at vi ikke kunne kjempe om ligatittelen slik vi hadde håpet. Det ødelagte selvtilliten. I fjor spilte vi på vårt beste. Vi svevde høyt og selvtilliten var høy - men det har vært noe helt annet denne sesongen.

Carra ser på det som viktig at de røde klarer fjerdeplassen for å kunne tiltrekke seg store spillere til sommeren. Han sier at klubben sårt trenger spillerforsterkninger til sommeren.

- Champions League er sannsynligvis den største utslagsturneringen i verden. Det er like stort, eller større, enn fotball VM. Dersom vi ikke klarer det, så er det bare sånn, men alle de største spillerne ønsker å spille i Champions League.

- Vi trenger kanskje seks eller syv nye spillere, men ikke nødvendigvis spillere som skal gå rett inn i laget. Vi trenger tre eller fire som kan blande seg blant de 11 i førstelaget, mens de andre gir oss backup. Og andre spillere kan måtte bli solgt. Det er slik det fungerer i toppfotballen.

Han ser fortsatt på sin kollega Fernando Torres som verdens beste spiss - etter en sesong hvor spanjolen har slitt med store skadeproblemer.

- For meg er Torres den beste spissen i verden, men jeg kan også forstå de som sier Rooney og Drogba er det. Manchester United-suportere vil si Rooney, mens Chelsea-supporterne vil si Drogba. Torres er et mareritt å forsvare seg mot på trening. Han har fart og styrke, og det gir deg problemer. Han stopper ikke opp for å gjøre pene detaljer. Han ser alltid på en måte for å komme seg rundt deg og score mål, avslutter Carragher.