- Spurs-kampen blir utrolig viktig

Fernando Torres anser søndagens ligakamp mot Tottenham som utrolig viktig med tanke på Liverpools muligheter til å kvalifisere seg for Champions League-spill neste sesong.

Fernando Torres erklærer seg motivert, fokusert og fullstendig skadefri foran møtet med Spurs. Kun seier er bra nok i spanjolens øyne.

- Denne kampen er like viktig som den mot Aston Villa. Vi trenger en seier, og må vinne. Jeg anser uavgjort som en dårlig resultat for oss, da vi trenger trepoengere for å nærme oss topp fire igjen. Jeg føler meg trygg på at vi skal klare det, sier Torres til Liverpool Echo.

- Vi har prestert mye bedre mot topplagene i England denne sesongen enn mot lag lenger ned på tabellen, og jeg er sikker på at vi kan ta tre poeng. Vi har selvtillit, selv om vi vet det blir en veldig vanskelig kamp, legger han til.

- Vi må forbedre oss, og vi håper at de andre lagene som kjemper for å komme blant de fire beste får en formsvikt. Tottenham, Aston Villa og Manchester City har alle spilt god fotball denne sesongen.

- Vi vet vi må gjøre det bedre enn vi har gjort så langt, men det kan vi klare. Dette er nesten samme tropp som i fjor. Vi har tro på at vi skal bli blant de fire beste, og til og med kanskje ende ennå høyere på tabellen. Vi har også to andre mål for resten av sesongen - FA-cupen og Europaligaen.

- Forsetter vi å avansere i cupene, får vi se hva som skjer. Men hovedsaken er å bli blant de fire beste igjen, og sikre oss spill i Champions League neste sesong.

- Vi har spilt uten selvtillit i høst. Vi har ikke hatt den samme troen på oss selv som vi hadde i fjor, da vi vant mange kamper selv om vi ikke alltid spilte så bra. Vi tok 20 poeng etter å ha vunnet kamper de siste 20 minuttene i fjor.

- Når du vinner kamper, så går du til neste kamp vel vitende om at du vil vinne den også. Denne sesongen har vi aldri klart å vinne 3-4 kamper på rad. Dersom vi kan slå Tottenham, begynner vi å nærme oss det nivået.

Torres mener at Pepe Reina har stått frem som Liverpools beste spiller så langt denne sesongen.

- For meg fremstår han som den beste målvakten i verden. Alle i Spania og England vet at han er en fantastisk keeper. Jeg er ikke i tvil om at han er den beste. Han har tross alt vunnet tre Golden Gloves. Forhåpentligvis vinner han en ny denne sesongen, for han har hatt en veldig god sesong. Vi slo Aston Villa takket være ham. Vi skal være glade for at vi har Pepe som vår keeper. Han er en av de viktigste spillerne i garderoben også, etter Stevie og Carra. Han er veldig positiv, og involvert i alt vi gjør. Han er der for deg hele tiden, og prøver å holde humøret oppe hos alle.