- Stadiondeling bør være et alternativ

Tiidligere Liverpool-formann Martin Broughton mener Liverpool og Everton bør vurdere å dele stadion dersom det ikke er mulig å fornye nåværende stadion på Anfield.

Martin Broughton, som denne uken gikk av som formann i Liverpool FC, talte foran 560 forretningsledere ved den 160. årlige middagen ved Liverpool Chamber of Commerce i går. Han støtter fullt ut New England Sports Ventures (nå Fenway Sports Group) foretrukne alternativ om å fornye Anfield.
- Hvis ikke det er mulig, så er min personlige mening at banedeling bør vurderes seriøst, uttalte Broughton ifølge Liverpool Echo.

- Det er forståelig at supporterne er emosjonelle når det gjelder denne saken, men det må tas opp. Det handler ikke om å være rød eller blå. Du kan være rød den ene uken og blå den neste.

Broughton påpekte at supporterne må forstå at fotballklubber står overfor valget av et stadion på egenhånd eller ha penger til overs for spillerinvesteringer.
- Det er opp til folk som Kenny Dalglish å formidle virksomhetens følelse av alt dette. Det vil bety et åpent sinn på alle sider.