- Stort problem å miste Mascherano

Pepe Reina innrømmer at salget av Javier Mascherano har gitt Liverpool et stort problem. Argentineren var en av de beste spillerne sin posisjon.

Pepe Reina mener at Mascherano overgang til Barcelona er et stort tilbakeslag for Liverpool.
- Mascheranos avgang er et stort problem for Liverpool fordi han er en av de beste spillerne av sitt slag på banen, uttaler Pepe Reina ifølge The Mirror.

- Javier er svært konkurransedyktig, veldig argentinsk og gir alltid maksimalt i hver kamp. For Barca er dette bra, men ikke for oss.

Javier Mascherano ønsket ikke å spille for Liverpool mot Manchester City fordi han hadde tankene på et klubbskifte til Barcelona. Slikt ble ikke godt mottatt av alle. Pepe Reina ønsker ikke å kritisere sin tidligere lagkamerat.
- Mascherano vil bli en positiv overraskelse i la Liga. Han er en fotballspiller som jobber, jobber og jobber. Personlig har han også god karakter. Han er stille, men veldig vennlig.

- Han var ikke en som havnet i kontroverser. Han skapte aldri problemer i garderoben. Han var god på banen, brøt kontringer og nå trenger vi andre spillere med hans egenskaper.