- Supporterne bør gis en plass i styret

Liverpool-legenden Phil Thompson mener at New England Sports Ventures bør gi Liverpools supportere en plass i klubbens styre, dersom de får rettens medhold til å overta fotballklubben.

- De nye eierne må lytte til supporterne. Jeg ønsker at en supporter med økonomibakgrunn, og som har tilknytning til Share Liverpool eller Spirit of Shankly, får plass i styret, sier Thompson til Liverpool Echo.

- Hicks og Gillett lyttet aldri til fansen, og supporterne ble feid til side alt for lenge. De fortjener en stemme i styret, slik at de får komme med sine synspunkter. Det ville ha vært en flott gest fra den nye eieren.

Thompson legger ikke skjul på at han er lettet over at Hicks og Gillett sine dager i klubben synes talte.

- Nå håper jeg bare at avtalen går i orden raskt, slik at det ikke er noen vei tilbake for dem, sier han.

- Jeg vil være henrykt om de må reise herfra uten å ha tjent noe som helst. Hicks og Gillett har brakt klubben vår ned på kne, og bør ikke få med seg en penny i fortjeneste. De burde skjemmes, og har vist hvor dårlige forretningsmenn de er. Dersom de ønsket seg en brukbar fortjeneste, burde de ha solgt seg ut etter at vi ble nummer to i ligaen. Men de var grådige, og ønsket mer.

- Klubben er nå i krise, etter at det ikke har blitt investert i laget. Den har vært i koma de siste par årene. Forhåpentligvis kommer den ut av koma nå.

- Alle pengene klubben har tjent har gått med til å dekke renteutgiftene. Den enorme gjelden har ført til at det ikke har blitt brukt penger på laget.

- Jeg ønsker ikke at vi skal bli som Man City eller Chelsea, men jeg ønsker at vi skal være i stand til å kjøpe spillere fra øverste hylle, ikke lete i tilbudskurvene.

Thompson mener at trioen Martin Broughton, Christian Purslow og Ian Ayre fortjener mye skryt for jobben de har gjort med å blokkere Hicks og Gilletts forsøk på tviholde på klubben.

- Denne trioen må få de varmeste gratulasjoner for det de har utført. Jeg vet de har fått en del kritikk, men man må bare ta av seg hatten for at de har fått i stand denne avtalen.

- Christian Purslow og Ian Ayre har satt sine jobber på spill for å gjøre det som er riktig for fotballklubben. Uansett hva folk måtte mene om dem, så har de handlet i tråd med klubbens beste interesser. Det faktum at Hicks og Gillett forsøkte å sparke dem, har gjort det krystallklart hvilken side de står på.