- Supporterne ønsker nye eiere

Roy Hodgson sier i et intervju med Liverpool Daily Post at alt ikke er rosenrødt selv om man har signert Joe Cole og fordi Steven Gerrard vil bli. Det supporterne ønsker aller mest er nye eiere.

Roy Hodgson mener at Joe Cole-signeringen og Steven Gerrard sin avgjørelse om å bli har hjulpet å sette smilet tilbake til Liverpool-supportere, men innrømmer at noen tungsinn bare vil løfte når klubbens amerikanske eiere selger seg ut.

- Hva som vil glede supporterne er om vi får en ny eier i klubben. Jeg vet at det er noe supporterne virkelig ønsker. Supporterne vil være skeptisk med tanke på nye eiere, på grunn av situasjonen vi er i.

- Eierne er ikke populære blant supporterne, og de ønsker at noen nye kommer inn. De ønsker at det vil bli gjort investeringer i klubben. De bekymringene fansen har, vil ikke forsvinne før den dagen det blir investert i klubben Jeg har ikke tenkt å lure supporterne ved å si at alt er rosenrødt bare fordi vi har signert Joe Cole, avslutter Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Vi vet hvordan eiersituasjonen er. Klubben er til salgs, og vi prøver desperat å få de riktige folkene til å kjøpe klubben vår. I mellomtiden gjør vi det beste vi kan på treningsfeltet og banen for å få resultater, sier Hodgson til SkySports.