- Supporterne sørger for at vi aldri går alene

Milan Jovanovic har blitt oppmuntret av Liverpool-supporternes støtte i en vanskelig tid. Supporterne er annerledes enn i andre klubber. Serberen føler seg som en del av laget.

Søndagens seier mot Blackburn satte en stopper for syv kamper på rad uten seier. Milan Jovanovic forteller at suppporternes støtte ikke har gått upåaktet hen i motgang.
- Liverpool er den type klubb hvor folk tenker at enten gjør du det veldig bra eller veldig dårlig. Det er ingen mellomting, sier Jovanovic til Liverpool Daily Post.

- Fansen her har vært veldig forståelsesfulle. Jeg har blitt oppmuntret av deres støtte. I andre klubber kan de begynne å kritisere når formen er dårlig, men her ser de ut til å forsøke å hjelpe enda mer. Det er det flotte med Liverpool.

- Jeg er sikker på at alle spillerne kan bli bedre og at vi kan spille som et lag. Alle forsøker veldig hardt på treningsøktene for å få det riktig.

- Jeg tror ikke folk kan si at vi ikke har jobbet hardt i kampen, men mangel på selvtillit og flaks kan ha stor innvirkning.

Milan Jovanovic føler at han har funnet seg bra til rette i klubben, og er fast bestemt på å kjempe seg til en regelmessig plass på laget.
- Stemningen er veldig god. Jeg føler meg som en del av klubben. Uheldigvis har ikke resultatene vært de beste og jeg har ikke spilt hele tiden.

- Da jeg bestemte meg for å komme hit, visste jeg det ville ta en kort periode for å tilvenne seg. Selv om jeg føler at jeg ennå lærer, har denne perioden kommet på samme tid som rekken av dårlige resultater for laget, og det har ikke gjort det enkelt. Forhåpentligvis vil situasjonen endre seg raskt, og jeg har tro på at det kan.