- Svært skuffende

Steven Gerrard kunne ikke skjule skuffelsen etter å ha røket ut av VM. Landslagskapteinen peker på målet som ikke ble godkjent, men mener også at laget var skyld i feil.

England er ute etter 1-4-tap mot Tyskland i 1/8-finalen i Bloemfontein. Steven Gerrard håpet at "The Three Lions" skulle være lenge med i VM, men laget maktet ikke å vise seg fra sitt beste.
- Det er smertelig skuffede å ryke ut av VM, spesielt mot Tyskland, uttalte Steven Gerrard til thefa.com etter kampslutt i Bloemfontein.

- Til tider hadde vi tak på dem. På 1-2 trodde jeg vi skulle gå hen og vinne 3-2. På 1-3 var kampen over. VM-messig er det trolig over for noen av oss.

Steven Gerrard pekte på målet som ikke ble godkjent, men uttalte også at laget var skyldig i feil.
- Jeg synes det er vanskelig. Vi lider, sa Steven Gerrard til BBC Radio 5 Live.

- Det ser ut som vi gjemte oss i dag, men det var ikke tilfellet. Som lag var vi ikke solide nok defensivt.

- Det var viktige avgjørelser i kampen. På 1-2 var det et mål som ikke ble godkjent. På dette nivået er det små detaljer som dikterer kampene. Det ville ha vært et nøkkelmål for oss. Kanskje vi ville gått hen og vunnet.

- I løpet av sommeren reiser du bort og tenker på hvorfor det gikk galt. Selvtilliten var høy og vi har trent bra, men vi klarte det ikke på 90 minutter.

- Tyskland er et fantastisk lag og fortjente å vinne, fortsetter Gerrard ifølge Liverpoolfc.tv.

- De var mer kliniske foran mål og gjorde færre feil enn oss. Vi ble straffet for det i dag.