- Takknemlig for tillit

Jay Spearing har fått mer spilletid under Roy Hodgson enn hva tilfellet var tidligere i Liverpool, og den unge scouseren takker manageren for de mulighetene som har kommet hans vei.

- Med en ny manager ble det blanke ark for alle, sier Spearing til NESN.com. – Det var viktig for meg å få vist hva jeg er i stand til, at jeg ønsket å bli i klubben og at jeg var klar til å kjempe om en plass. Jeg er 22 år nå og må prøve å få etablert meg mer regelmessig på laget.

- Jeg har ønsket å spille for denne klubben siden jeg var en liten guttunge og mitt mål er å begynne på ny frisk til neste år og spille enda flere kamper, fortsetter midtbanespilleren som ventes å være tilbake fra et lite brudd i ankelen i januar.

- Siden han (Hodgson) kom inn har han umiddelbart gjort klart hva han forventer. Han har vist oss hva han ønsker og hvordan han vil at vi skal spille. Han hentet inn noen spillere i sommer og, hvis han kan, vil jeg anta at han henter noen flere i januar.

- Han er veldig bestemt, og han ønsker å bringe denne klubben høyere opp på tabellen og vinne trofeer. Det er hva denne klubben dreier seg om.

- Det har gjort meg kjent med ulike spillestiler som utenlandske lag har, sier Jay om det faktum at hans fleste kamper denne sesongen har vært i Europa League.

– Alle kamper som Liverpool spiller i Europa er store kamper. Det gir meg også en sjanse til å vise hva jeg står for, og spesielt på Anfield får jeg muligheten til å vise for fansen hva jeg duger til.