- The Kop er i en klasse for seg

Glen Johnson har spilt for fem ulike klubber, men har aldri opplevd maken til supportere som de i Liverpool. London-gutten er ikke i tvil om The Kop er best i klassen.

25 år gamle Johnson har en fortid i West Ham, Millwall, Chelsea og Portsmouth, og har også landskamper for England. Nå slår han fast at Liverpools supportere er flere hakk bedre enn supporterne av de andre klubbene han har spilt for.

- Liverpool-fansen er fantastiske. Folk har skrytt av hvor bra Portsmouth-fansen er, og det er de, men Liverpool-fansen er i en egen klasse. Når du går ut på banen og fansen synger "You'll Never Walk Alone", så hjelper det virkelig. Alle spillerne er utrolig stolte over å spille for denne klubben, uttaler den kneskadede høyrebacken til Liverpoolfc.tv.

I går uttalte Johnson at han håper å være tilbake i spill igjen i løpet av en måneds tid, og forsvarsspilleren har nå to ønsker for resten av sesongen.

- Jeg håper Liverpool vinner hver eneste kamp frem til sesongslutt, og på det personlige plan håper jeg at kneet blir bra og at jeg kan komme tilbake i den formen jeg var i før jeg ble skadet, og kan spille meg inn på laget igjen. Forhåpentligvis går alt dette i boks, slik at vi kan bli blant de fire beste i ligaen.