- Tøff test

Roy Hodgson vet at Liverpool står overfor en vanskelig bortekamp mot Birmingham. Trolig debut for Paul Konchesky. Birmingham-manager Alex McLeish håper å opprettholde den gode hjemmestatistikken mot de større lagene.

Roy Hodgson jakter sin første borteseier i Premier League med Liverpool. De røde har ikke tatt tre poeng på St Andrews siden 2004, og Birmingham står med 16 hjemmekamper i ligaen uten tap.
- Jeg tror Birmingham vil bli sterke i år. I fjor viste de hvilket godt lag de er, og hjemmeformen er ekstremt god, uttaler Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet at søndagens kamp vil bli en hard test for oss. De vil ønske å vinne, vi vil ønske å vinne, og det er slik det bør være. Det er det som gjør det til en slik fascinerende liga.

Liverpool må klare seg uten Dirk Kuyt (skulder), Fabio Aurelio (akilles) og Joe Cole (karantene). Roy Hodgson håper å ha David N’Gog tilgjengelig etter en hamstringskade. Siden forrige ligakamp mot West Bromwich er stallen forsterket med Paul Konchesky og Raul Meireles. Rapporter tyder på at Konchesky erstatter Daniel Agger på backen, mens Hodgson nok vil gå for Christian Poulsen og Lucas Leiva sentralt på midtbanen. Steven Gerrard vil antagelig spille bak Fernando Torres på topp.

Antatt lagoppstilling: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Maxi, Poulsen, Lucas, Jovanovic; Gerrard; Torres

Birmingham har plukket fem poeng fra de tre første kampene i Premier League, og Birmingham-manager Alex McLeish håper at laget har beholdt formen til møtet med Liverpool.
- Vi må prestere mot et klubb av Liverpools størrelse. I fjor hadde vi en god sesong mot de større klubbene på St Andrews, hjulpet og oppmuntret av et fiendtlig publikum. Jeg venter at tilskuerne er på sitt aller beste igjen denne sesongen.

- Jeg forventer at Liverpool vil være der oppe og kjempe med de beste lagene om tittelen og selvsagt om topp fire. Under Roys veiledning er jeg sikker på at de vil bli bedre, men forhåpentligvis tar det dem enda noen uker!

- Hvis jeg sammenligner det med Roys Fulham, vil han gjøre det vanskelig å trenge igjennom. Han organiserer laget veldig bra. Han har vært med lenge, lenge. Liverpool bruker en litt annerledes stil denne sesongen. Roy vil sette sitt preg på laget.