- Torres gir oss selvtillit

Kuyt mener det blir lettere å komme blant de fire beste nå som Torres har funnet storformen. Han mener dette bidrar til at hele laget er styrket i troen på at fjerdeplassen er innen rekkevidde.

- Fernando Torres scorer noen nydelige mål og spiller veldig bra nå. Slik liker vi å se ham. Det er veldig viktig for oss at han er i form. Det gjør det enklere for hele laget, uttaler Dirk Kuyt til Press Association.

- Dette baserer jeg ikke kun på Sunderland-kampen. Torres har gjort en fantastisk jobb for laget i samtlige kamper etter at han kom tilbake fra skade, legger han til.

Etter 3-0 seieren over Sunderland er Liverpool fire poeng bak Tottenham i kampen om fjerdeplassen, men London-klubben har spilt en kamp mindre enn de røde.

- Vi må gjøre vårt ytterste, og presse oss for å klare det. Vi har kommet på etterskudd, så vi vet det blir vanskelig. Det eneste vi kan gjøre er å vinne våre egne kamper, og nettopp derfor er vi fornøyd med Sunderland-resultatet, sier Kuyt.

- Nå må vi stå på videre. Fernando er i kjempeform, og laget spiller bedre, så forhåpentligvis har ikke sjansen gått fra oss.

- Alle spillere har dårlige perioder, men vi prøver å legge den vanskelige tiden bak oss. Vi har slitt litt denne sesongen, men det kan vi ikke tenke på nå. Vi må se fremover.

- Det er vanskelig å peke på årsaken til at vi spilte så mye bedre mot Sunderland. En av grunnene kan være at nesten alle er skadefrie og i form. Spesielt gjelder det Fernando og Steven Gerrard, noe som utgjør en stor forskjell. De er begge tilbake i form nå, og scorer viktige mål for laget.

- Vi ønsker å vinne noe denne sesongen, og vi ønsker å spille i Champions League neste sesong. Det gjenstår seks meget viktige ligakamper, og vi vil forsøke å vinne dem alle. Forhåpentligvis vil det være nok.

Kuyt avviser tabloidavisenes spekulasjoner om interne stridigheter i Liverpool-troppen.

- I løpet av en sesong vil det alltid være spillere som er uenige om et eller annet, men jeg føler ikke dette har vært noe problem, verken for meg selv eller andre spillere. Vi ønsker å drive hverandre fremover, og oppnå best mulig resultat. Du ønsker hele tiden å spille bedre, og gjøre mer for laget. Hele laget har vist karakterstyrke. Forhåpentligvis blir vi nummer fire og vinner et trofé i tillegg.