- Torres har ikke klippekort

Vicente del Bosque vil ikke garantere spissen plass på laget til semifinalen. Spanjolene trener ikke på straffer. Albert Riera for dyr for Mallorca – foreløpig.

Del Bosque berømmer Fernando
Spania spiller onsdag for sin første VM-finale i landets fotballhistorie. Fernando Torres har startet de siste kampene, til tross for at spissen ikke på langt nær har vist toppform og også selv innrømmet at operasjoner har gjort at han er et stykke unna den beste matchformen. Før kampen mot Tyskland vil ikke trener del Bosque gi noen garantier for at Nando igjen starter på topp, men berømmer innstillingen til Liverpools angriper.

- Torres er en legende, men han har ikke klippekort på laget. Hvis vi får suksess, vil det være fordi vi har 23 gode spillere og ikke 11, forklarer Vicente del Bosque til Marca. – Han fortsetter å arbeide hardt og har tro på seg selv og hva han holder på med.

- Vårt samhold er vår styrke. En spiller som David Silva skulle jeg gjerne ha gitt mer spilletid, og en må bare berømme hans innstilling.

- Jeg tror ikke noe på å trene på straffespark, da det aldri vil bli det samme som i en kampsituasjon eller en avgjørende straffespark-konkurranse.


Mallorca vil ha Riera – til rett pris
Real Mallorca har vist interesse for Albert Riera, og Liverpools venstreving skal være høyt oppe på blokka til trener Lorenzo Serra Ferrer.

Ifølge Marca er spilleren også villig til å flytte til ferieøya, men at prisen som blir forlangt fra Anfield og personlige betingelser foreløpig har satt en stopper for overgang.