- Torres har manglet støtte

Pepe Reina mener at laget må ta mye av skylden for at Fernando Torres kun har scoret to mål på 11 kamper denne sesongen. Støtten til spissen har vært for dårlig. Eierskiftet har tilført optimisme.

Fernando Torres har ikke vist seg fra sin beste side denne sesongen, og scoret kun sitt andre mål under Roy Hodgson i 2-1-seieren mot Blackburn søndag. Spissen har også slitt noe med skader, men Pepe Reina mener at laget må ta ansvar for å gi Torres de riktig ballene å jobbe med.
- For alle spissene handler det om å score mål, score vinnermål, og jeg tror han kan bygge videre på nettkjenningen nå, uttaler Pepe Reina til engelsk presse.

- Det er mer eller mindre det som skjer med David Villa (bare to mål i La Liga) i Barcelona nå.

- Det er på tide fordi de er store spillere, men når spissene ikke scorer, rettes pekefingeren mot dem, men det er ikke rettferdig.

- Jeg tror ikke vi har gitt ham den rette støtten de seneste ukene og han har ikke kunnet gjøre noe i det hele tatt.

- Han kan enkelt vinne en kamp for deg, men vi må fore ham, det er poenget.

Reina synes eierskiftet tilført optimisme i klubben.
- Det var et viktig skritt, og det var et flott øyeblikk for klubben. La oss se om vi kan bygge på det nå og om de kan hjelpe oss litt i overgangsvinduet i vinter. De er veldig engasjert i klubben. Som jeg forstår det har de gjort det meget bra i Boston (med baseballaget Red Sox), så la oss være optimistiske nå.

- Det har vært en tøff situasjon, men takket være seieren ligger vi litt bedre an enn vi gjorde. Det er meget jevnt på tabellen. Vi er bare tre poeng fra 8.plassen, og nå er utfordringen å fortsette å vinne kamper.

- Supporterne var storartede igjen mot Blackburn fordi vi viste litt av den gamle gløden. Vi må fortsette å ha tro på oss selv fordi vi er ikke et så dårlig lag.

- Hvis vi spiller som det og leverer en slik opptreden, vil det bli flere seirer enn tap.

- Det handler om selvtillit. Når du ikke vinner kamper, er det vanskelig å gå ut der og være konkurransedyktig.

- Vi må bare vinne et par kamper på rad, komme tilbake på et bedre spor og beholde filosofien som vi har hatt de seneste sesongene.

- Vi er ikke et dårlig lag, men vi må vise det uke etter uke. Vi må bare fortsette å vinne kamper og ikke gi opp.