- Torres og Gerrard kan bli forskjellen

Benítez mener duoen kan bli forskjellen mellom LFC og de andre lagene i kampen om fjerde. Rafa slår tilbake mot Allardyce. Blackburn var heldige som avsluttet med 11 spillere. Fortjent seier.

Steven Gerrard sendte Liverpool i føringen med en nydelig scoring i det 20.minutt. Rovers utlignet fra straffemerket før Torres scoret vinnermålet i sin første start på seks uker. Seieren betyr at Liverpool ligger ett poeng bak Manchester City og Tottenham i kampen om 4.plassen.

- Jeg synes det var fortjent. Vi forsøkte å spille fotball selv om det noen ganger var vanskelig. Vi scoret to mål og vant, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det var ingen vanskelig avgjørelse å bruke Torres. Vi visste vi trengte hurtighet og være en trussel i angrep. David Ngog spilte 90 minutter på en tung bane her om dagen.

- Torres var ok i dag. Han var meget trøtt på slutten, men han forsøkte, spesielt i 1.omgang. I 2.omgang var det vanskeligere fordi han ikke har kampformnivået.

- Hvis Gerrard og Fernando spiller bra, kan de score mål som i dag. Kanskje de kan utgjøre en forskjell.

Sam Allardyce kom med negative kommentarer om Rafael Benítez og Liverpool før kampen.

- Vi foretrekker å prate på banen, svarer Benítez.

- Vi kan vinne på banen og trives. Noen folk må prate før eller etter pressekonferansen fordi det er vanskeligere for dem å gjøre en fotballjobb.

- Jeg tror han er et forbilde for managere rundt om i hele verden. Jeg er sikker på at hans fotball, hans oppførsel - alt - er et perfekt forbilde for alle barn, uttaler Benítez ironisk.

- Fotballstilen - jeg er sikker å at Barcelona tenker å kopiere stilen.

Blackburn fikk fem gule kort, og de var heldige som beholdt Steven Nzonzi på banen etter at han dyttet Lucas i ansiktet.

- Det var veldig, veldig tydelig at Nzozni traff Lucas Leiva i ansiktet. Regler er regler. Chimbonda gikk inn bakfra på Maxi og det må være gult kort. Det er veldig klart.